Vigtigste Dyr

Hypoallergenblandinger til spædbørn

Hypoallergen blanding kaldes specialiseret baby mad, beregnet til forebyggelse eller behandling af fødevareallergier hos børn fra fødsel til et år. Listen over hypoallergeniske blandinger til nyfødte præsenteret ved salg er meget omfattende. Når man vælger en blanding til en baby, er det nødvendigt at navigere i deres sorter, da mad med samme HA-mærkning (hvilket betyder "hypoallergen") kan være helt anderledes i sammensætningen, fordi fødeintolerancen kan skyldes forskellige fødevarer i babymad. Hver af sorterne af antiallergene blandinger giver en erstatning for et bestemt allergen. Derfor skal du sørge for, at barnet har en fødevareallergi, og allergenet er korrekt identificeret, før du vælger et valg.

Vælg fra hele sorten - den eneste universelle mulighed, den perfekte blanding til alle er umuligt at finde. Det ville være mere korrekt at afgøre, hvilket er bedre for en bestemt baby, idet der tages hensyn til hans alder, intensiteten af ​​allergiske manifestationer og vigtigst af årsagerne til den allergiske reaktion.

Symptomer på fødevareallergier

Først og fremmest skal du sørge for, at barnet har fødevareallergi og ingen andre sygdomme, og at det er en allergi mod mælkeformlen.

Vigtigt: Amningspædbørn kan også vise tegn på fødevareallergi. I dette tilfælde bør sygeplejersken lede efter kilden til problemet i hendes diæt. For spædbørn på blandet fodring med et allergen kan der være både en komponent i tillægget og et produkt, der spises af moderen.

Fødevareintolerans hos et barn under et år manifesterer sig:

  • på huden - det kan være en lille rødme i kinderne eller et udslæt over hele kroppen;
  • på fordøjelsessystemet - forstyrret afføring, kolik, regurgitation;
  • mindre ofte på den anden side af åndedrætssystemet - åndenød, løbende næse, hoste.

Symptomer kan forekomme både separat og i komplekset. Hvis du ikke tager tid til handling, skal du behandle ikke kun allergien, men også dens konsekvenser (skader og sår på huden, dysbakterier osv.).

Hvis barnet har tegn på allergi, skynd dig ikke at løbe til butikken for en anden blanding. Først og fremmest bør du kontakte din børnelæge, gennemføre de nødvendige tests og finde ud af, hvilken komponent der er blevet et allergen i dit tilfælde. Lægen vil hjælpe med at bestemme valget af hypoallergenblandinger til nyfødte.

Børnehypoallergene ernærings klassifikationer

Alle hypoallergene blandinger kan klassificeres efter den alder, som de er beregnet til i henhold til frigivelsesformen, afhængigt af intensiteten af ​​den terapeutiske virkning og ifølge stoffet, som erstatter allergenet.

Ved aldersgrupper er baby mad til allergikere opdelt på samme måde som almindelige mælkeformler:

  • Med enheden på pakken produceres tilpassede produkter til babyer fra fødsel til seks måneder.
  • Pakker med delvis tilpasset sammensætning er mærket med nummeret "2" og er beregnet til babyer fra 6 måneder til et år.

I form af frigivelse hypoallergen baby mad kan findes i form:

  • tørt pulver (det har en stor holdbarhed, en række pakker fra små papkasser til kilo dåser, kræver fortynding med vand i overensstemmelse med instruktionerne, de fleste af blandingerne fremstilles i form af tørpulver);
  • koncentrere sig om fortynding (fortyndet med vand, lettere at opløse i forhold til pulver, mindre lagret);
  • klar til drikke drik (du skal bare opvarmes før brug, det behøver ikke fortynding med vand, det er bekvemt at tage med på vejen, det har en høj pris og et lille sortiment).

For spædbørn, der kun har en genetisk disposition for allergier, og for dem med hvem den allerede har manifesteret sig, vil kosten være meget anderledes. Det er vigtigt at huske på, at blandinger til allergikere er forskellige i deres formål:

  • forebyggende - egnet til sunde børn, der har en genetisk prædisponering for fødevareallergier, enten ubetydelige eller dets første manifestationer eller som et overgangsstadium fra terapeutisk til almindelig mad efter længerevarende remission (i 3 måneder er der ingen tegn på fødeintolerance);
  • lægemidler - kun læge kan ordinere sådanne blandinger, de vil hjælpe, selvom allergier forsømmes.

Fordele og ulemper ved specialiseret mad til allergi

For mange forældre kan hypoallergeniske blandinger være en ægte frelse. Medicinsk ernæring kan eliminere tegn på allergi: rense huden, normalisere afføring. Barnet bliver munter og munter. Forebyggende blandinger vil forhindre forekomsten af ​​allergier og gå til den sædvanlige blanding uden ubehagelige konsekvenser. Men denne mad er ikke uden fejl.

Når du skifter til en hypoallergen blanding, skal du være forberedt på det faktum, at den har en specifik, bitter smag på grund af det hydrolyserede protein eller aminosyrerne i sammensætningen. Dette er en af ​​grundene til den gradvise introduktion af en ny hypoallergen blanding. En anden ubehagelig overraskelse kan være de høje omkostninger ved sådanne produkter, især af terapeutisk type, sammenlignet med ernæring for sunde babyer. Og selvfølgelig kan vi ikke udelukke muligheden for en individuel reaktion af organismen. En ny blanding, selv terapeutisk, kan forårsage regurgitation og forstoppelse.

Forebyggende hypoallergenblandinger

Sammensætningen af ​​profylaktiske blandinger for nyfødte med allergi er forskellig i proteinstruktur. I denne diæt er den opdelt i mindre molekyler for at lette fordøjelsesprocessen. Med alvorlige manifestationer af allergi vil dette produkt ikke hjælpe, men under remission eller med mindre allergiske reaktioner, vil det gøre.

Sådanne blandinger fremstilles af mange producenter, alle mærker dem med forkortelser HA - hypoallergen eller NA - lav allergen. De fleste af dem er opdelt i fuldt (1) og delvist (2) tilpasset.

Bedømmelse bedste hypoallergen profylaktiske modermælkserstatninger, ifølge forbrugeranmeldelser, ser sådan ud:

  • Nutrilon HA med PronutriPlus kompleks til udvikling af intelligens og immunitet (beriget med præbiotika, nukleotider, vegetabilske olier, kulhydrater repræsenteres af lactose identisk med modermælk);
  • NAS med et proteinkompleks OptiPro til vækst og udvikling af krummerne (sammensætningen er beriget med bifidobakterier til forbedring af mikrofloraen, nukleotider til udvikling af nervesystemet og fedtsyrer til immunsystemet), er praktisk, fordi det ikke kun produceres til spædbørn i op til 6 måneder og op til et år, men også for ældre børn under tallene 3 (op til et og et halvt år) og 4 (fra 18 måneder);
  • Similac HA er en af ​​de første blandinger fremstillet uden palmeolie, mættet med fedtsyrer, præbiotika og lutein til udvikling af visuelle organer;
  • Humana HA er tilgængelig som brugsklare væske (nummereret 0, egnet fra fødslen) og pulver (nummereret 1 - op til et halvt år, 2 - op til 10 måneder, 3 - fra 10 måneder).

Separat kan du vælge forebyggende blandinger, der er egnede til børn med laktasemangel. Ud over det delvist fordøjede protein er deres sammensætning også forskellig, idet kulhydraterne i den er repræsenteret af en blanding af maltodextrin og lactose:

  • Frisolak HA;
  • Nutrilak HA (lutein, som er involveret i udviklingen af ​​den visuelle analysator, tilsættes til sammensætningen og lactoseindholdet reduceres);
  • Celia HA (anses mindre tilpasset, da det produceres uden aldersbegrænsninger for børn fra fødsel til et år).

Der er også laktosefrie blandinger til salg, for eksempel Bellakt HA af belarussisk produktion. Dette er en stor budget mulighed for nyfødte med mad lactose intolerance. Også denne blanding er rig på probiotika og vitaminer.

Kategorien af ​​hypoallergenblandinger omfatter ikke sojabaserede blandinger (Friso COY, Similac Isomil) og gedemælk (Nanny, MAMACO, Kabrita). Der er mulighed for, at de passer til børn med fødeintolerance over for mælkprotein. De er behagelige for smagen og påvirker ikke stolen. Men sojaprotein og gedemælkeprotein kan også forårsage allergier!

Hypo-allergifremkaldende terapeutiske blandinger

Blandinger med fuldt hydrolyseret protein klassificeres som terapeutiske og ordineres af en læge for akut allergiske reaktioner, nedsat absorption og fordøjelse, efter operationer på maven og tarmene, og ved fodring af premature babyer.

Et sådant produkt kan også kaldes stærkt hydrolyseret eller fuldstændigt proteinhydrolysat. Det er ikke opdelt efter aldersgrupper, det udstedes i en universel form for spædbørn fra fødsel til et år.

Proteinkomponenten i den terapeutiske diæt til allergikere kan være repræsenteret af et valleproteinhydrolysat eller kasein. Der er babymad uden protein.

  • Baby mad baseret på valleproteinhydrolysat har den højeste næringsværdi, blandt andre terapeutiske blandinger til allergikere, dette er især vigtigt for for tidlig og underernæring. Men det er også mere allergifremkaldende end kasein. Den mest populære blandt valleblandinger er Friso PEP på grund af sin behagelige søde smag, Nutrilon Pepty på grund af dets sammensætning rig på præbiotika og nukleotider og Nutrilak Pepti på grund af fraværet af lactose og lave omkostninger.
  • Medicinsk ernæring baseret på kaseinhydrolysat forårsager sjældent allergier og anbefales til sine mest alvorlige former, men det har en endnu mere bitter smag og lavere næringsværdi i forhold til valle. Til salg finder du kaseinfood under mærkerne Nutramigen, Progestimil og Friso PEP AS. Deres sammensætninger er meget ens, men Friso er mere fysiologisk, da den indeholder den mindste mængde lactose. Blandinger Nutramigen, den eneste blandt de terapeutiske, er opdelt efter grad af tilpasning for børn under 6 måneder (1) og efter (2).
  • Fødevarer baseret på syntetiske aminosyrer forårsager ikke overhovedet allergi over for proteiner, da der ikke er nogen proteinstruktur i den såvel som lactose. På babymademarkedet repræsenteres selskaberne Nutricia (Nutrilon Aminosyrer, Neocate) og Nestlé (Alfaré Amino). Under mærket producerede Neocate og drikker til børn over 12 måneder - Neokate Edvans. En væsentlig ulempe ved disse produkter er deres pris - fra 2.000 til 5.000 rubler per pakke. Aminosyrebaserede produkter ordineres, hvis behandling med stærkt hydrolyserede blandinger i 2 uger ikke forbedres.

Vær forberedt på, at det kan forårsage en allergisk reaktion. Opbevar derfor ikke blandinger til fremtidig brug og vær opmærksom på produktets holdbarhed. Med langvarig remission vil lægen anbefale at skifte til profylaktisk og derefter til konventionel kunstig babymad. Det er nødvendigt for udviklingen af ​​fordøjelsessystemet i krummerne og en komplet afbalanceret kost.

Når du vælger baby mad til allergi, er der mange spørgsmål. Børnelæger tilbyder normalt flere egnede valgmuligheder med næsten ens sammensætninger. Forældre bliver nødt til at vælge den bedste blanding til deres baby, og det er ikke altid et dyrt eller berømt produkt. Fokus primært på produktets sammensætning, om det virkelig opfylder alle krav til en lille organisme. Stor hjælp kan være og anmeldelser af andre moms. Men det er stadig muligt, at hypoallergen ernæring skal vælges empirisk, da organismens reaktion er individuel.

Hvem spiser hypoallergeniske blandinger. Jeg har brug for råd!

Piger! Hvem spiser sådanne blandinger ?? Jeg har virkelig brug for dit råd.

Vi er allergiske over for valleproteinmælk, derfor vil jeg forsøge at give barnet en allergivenlig blanding! Vi har for nylig afsluttet GW og nu mangler vi meget en blanding eller mælk. Efter alt, ikke mælk, ingen sur mælk, kan vi ikke (((Jeg vil gerne blande natten til natten, men jeg ved ikke hvordan man gør det. Smager det bittert... Hvordan kan jeg lære et barn til denne smag ?? hvilken er kortere (((

Hvordan lærte du dine børn til en sådan blanding? Umiddelbart eller lidt begyndt at give ?? Har du stadig spekuleret på, hvilken slags HA-blanding spiser du? Jeg ved ikke engang, hvilken man skal tage.

Dem, der tror, ​​at barnet er stort, og du er nafig blanding - ved!

Den bedste hypoallergeniske blanding. Del din oplevelse

Datter 5 måneder. På IV, allergier.
sigtet gennem havet blander, undtagen hypoallergenic.
og i dag foreskrev lægen en hypoallergen blanding af NAS.
Jeg spurgte:
- Nøjagtigt NAS?
- Ja, en af ​​de bedste i Rusland og Europa kan siges.

Et spørgsmål til den kyndige og erfarne: Er dette virkelig tilfældet, eller groft sagt er det næste reklamebevægelse?

[Meddelelse ændret af brugeren den 1/28/2010 1:59 PM]

måske er nogen bekendt med andre hypoallergeniske blandinger?
Jeg vil stadig ikke gå glip af igen.
Jeg forstår, at alt er individuel, men alligevel del din erfaring

vi har identificeret kødmælkeproteinallergi (beta-lacto er dobbelt så høj som normalt)
spiste nan
Nu 5 dage spiser vi hypoallergen nan. indtil normal - der er ingen rød på huden (ttt)
der er ikke mange komponenter i det, inkl. mejeri, der i konventionelle nan

selv om der er en smule rødt, vil jeg ikke overføre til barnepige til helt hydrolytisk også

vi vil nok have det alligevel

Nøjagtigt glemte Nutrilon, aha.

hvis ikke en hemmelighed?

men hvad spiser du egentlig? Jeg ved fra min egen erfaring - du kan bruge magert svinekød, kål, nogle kefir, sortbrød.
Fenistil kan gives dage 5 + udadtil med Advante

[Besked ændret af bruger den 1/29/2010 kl 19:48]

ja du selv.
ingen måde.
Risikoen for allergi over for IV er meget højere !!
ved, hvordan vi lider
fjenden ønsker ikke.
måske er din luft tør eller dysbakteriøs.
overlever analyser, tænk ikke engang på blandinger!
det er du nu synes det er lettere
faktisk er hæmorider stadig.
held og lykke

NAN GA og Humana GA - hypoallergen blandinger med den mest behagelige smag. Da vi er på NE, tilføjer jeg selv ON HA til min grød og te - normalt. Og den ældste søn drikker undertiden te med sådan mælk. Men NASA er en profylaktisk blanding, det er for SUNDIGE børn med allergifremkaldende arv. Humana og Nutrilak HA er terapeutiske og profylaktiske blandinger, de behandler milde former for kolemælkintolerans. Hvis de ikke hjælper, hydrolyserer man. Læger RMS skrev til mig, at den bedste smag af Frisopep.

[Besked ændret af brugeren den 01/29/2010 23:14]

Similac Hypoallergenic 2

Med tilføjelsen af ​​en unik

Komponent 1 - oligosaccharider

modermælk 2'-FL

Spædbarnsopløsning baseret på delvis hydrolyseret valleprotein til børn ældre end 6 måneder med øget risiko for allergi.

Similac klinisk bevist 2

Ny generation af hypoallergeniske blandinger

Nu endnu tættere på modermælk end nogensinde 3

Similac Hypoallergenic med modermælkoligosaccharider 2 '- FL for at reducere risikoen for at udvikle allergier og støtte immunitet

Delvis hydrolyseret protein

Proteinmolekylet er opdelt i mindre fragmenter, hvilket reducerer dets allergenicitet og hjælper med at reducere risikoen for at udvikle allergier.

Stimulere væksten af ​​gavnlige bakterier i tarmen, beskytter barnets krop mod infektioner og hjælper med at styrke immunsystemet

Ingen palmeolie

Hjælper med at reducere forstoppelse og højere calciumabsorption 4

De er mad til gavnlig intestinal mikroflora, bidrager til bløde afføring

Ingredienser:

Fødevareværdi

INDIKATORER

Måleenheder

I 100 g
pulver

I 100 ml ved standard fortynding

Valleeproteiner

mg /% af mængden af ​​fedtsyrer

Lactose, ikke mere

VITAMINER

MINERALER

1 1 Standardfortynding: 1 scoop på 8,85 g (medfølger) af pulver uden dias + 60 ml vand.

100 ml klar til brug blanding Similac Hypoallergenic 2 = 13,3 g pulver + 90 ml vand.

Instruktioner til forberedelse og brug:

Brug produktet som anbefalet af din læge. Stram overholdelse af hygiejniske regler, opbevaringsbetingelser, anbefalinger til avl og håndtering af produktet er meget vigtigt, når barnet fremstilles. Manglende overholdelse af disse instruktioner kan medføre alvorlig skade på barnets helbred. Tør babyformel efter åbning af krukkerne er ikke steril. Deres brug i premature babyer og hos børn med mulig nedsat immunitet er kun mulig for det tilsigtede formål og under tilsyn af en børnelæger.

Perm Forum - Teron.online

Hypoallergenblandinger

modus_erendi 11/12/2011 - 21:51

Eve 11/12/2011 - 10:09

natacha 11/13/2011 - 14:43

modus_erendi (november 12, 2011 - 21:51) skrev:

Nika 11/13/2011 - 15:45

natacha 11/13/2011 - 18:10

Nika (11/13/2011 - 15:45) skrev:

modus_erendi 11/13/2011 - 21:39

Åh, jeg undskylder, men jeg smadrede i går. Jeg købte, det viser sig Friso hydrolysat, og han, som ved, er virkelig ildelugtende og har en ejendommelig smag. Og jeg havde lige brug for HA, så i dag prøvede jeg Friso GA sædvanligt, det er meget godt i smag. Her venter jeg på, hvad der vil ske med stolen og hvordan allergier reagerer.

Jeg undrer mig her, vi har en allergi, ingen ved, måske er der mange grunde: supplerende mad, min mad og alt op til pulver til tøj. Og det er nødvendigt at erstatte blandingen. Hvorfor? Måske er årsagen ikke i hende overhovedet?

Nika 11/14/2011 - 09:48

[citat navn = 'modus_erendi' timestamp = '1321202368' post = '8904731'

Jeg undrer mig her, vi har en allergi, ingen ved, måske er der mange grunde: supplerende mad, min mad og alt op til pulver til tøj. Og det er nødvendigt at erstatte blandingen. Hvorfor? Måske er årsagen ikke i hende overhovedet?
[/ citat]
Virkelig underligt. Jeg blev fortalt af en børnelæge at gå på den allergivenlige kost selv, at smøre barnet kun med Mustel creme, for at vaske det med sædvanlige babysæbe og forandre det til bunken og blandingen. Det forekommer mig, at der er behov for en kompleks foranstaltning i kampen mod allergi.

CariDee 11/14/2011 - 12:36

modus_erendi (11/13/2011 - 21:39) skrev:

tananowos 11/16/2011 - 15:08

Galinaperm 11/16/2011 - 15:16

natacha (11/13 / 2011-18: 10) skrev:

Babba 16. november 2011 - 11:26

Faridina 11/19/2011 - 00:15

Galinaperm 11/20/2011 - 20:29

Faridina (11/19/2011 - 00:15) skrev:

SVART 14.12.2011 - 00:01

Takazhe nonsens var med senior. Ved tåbelighed satte jeg mig næsten ned på blandingen, ubevidst på nutrilon (Senere fandt jeg anmeldelser på internettet, talte mange om allergi mod komælkprotein). Om 2 måneder blev det helt kunstigt, så i 3 gik allergien - rød og sprudlede pletter på alle kinder. så var der nutrilon HA, hydrolysat, efter en kort forbedring vendte de tilbage til det samme billede. Når blandingen blev ændret til NAS (selvfølgelig også hydrolyseret), gik alt, og derefter kom de gradvis gennem de allergivenlige tilbage til de sædvanlige blandinger (NAS og Friso).
Godt, enig med tananowos gedemælk - en ting !! I en og et halvt år gammel i landsbyen drak han frisk gedemælk og rev en krukke ud af hænderne lidt og gram 400 i en gulp. Nu spiser vi og drikker alt

Hvilke konklusioner har jeg lavet for mig selv:
- ikke altid hvad er dyrere - bedre
- ingen grund til at fokusere på et mærke eller en fabrikant - hvis man ikke passer, prøv en anden og sørg for at finde den rigtige
- ikke tvinge barnets krop - det er bedre for ham at kende i en gulp at drikke eller regurgitate
og om emnet:
- Jeg vil aldrig råde nogen til Nutrilon (medmindre det selvfølgelig allerede føles sikkert på dem, så er der ingen grund til at ændre dem uden en grund)

IMHO, jeg troede det nok for en person bedre mad i det område, hvor han blev født. (Hvor længe vil Permyak strække på nogle bananer med kokosnødder? Måske er blandingen også værd at købe fra "vores produkter" og ikke hollandsk fra. Exotics)

Hypoallergeniske mix anmeldelser

Tak, lad os prøve det samme. Lægen sagde dog, at hvis der er en allergi selv til en allergivenlig blanding, er det nødvendigt at skifte til en blanding baseret på gedemælk (NANNI), men det ser ud til, at dermatitis ikke passerer, det øges endda. Jeg er i panik!

Min søn var allergisk over for hypoallergeniske blandinger, da de også var baseret på komælk. Først da de skiftede til sojablandingen forsvandt tegnene på allergi.

Min datter, efter et kedeligt forsøg på at spise sin mor, så kun en hypo-hypoallergen blanding, som selv i butikkerne ikke kunne købes. De tog en recept. Hun var allergisk overfor alt. I butikkerne blev denne blanding ikke solgt, da den koster mere end $ 50 pr. Krukke. Vi har heldigvis ikke betalt for denne blanding fra vores egen lomme.

Desværre kan jeg ikke råde nogen navne, fordi jeg ikke rigtig forstår blandingerne i Rusland.

Hypoallergeniske blandinger til nyfødte - hvordan man vælger og hvilke der er bedre

Se også:

Menu 8 måned gammel baby på kunstig fodring: hvad kan og kan ikke

Hvor meget skal en nyfødt baby spise blandinger om dagen og til fodring

Grøn afføring til babyer på kunstig fodring

Hej, kære venner! I dag vil vi tale om den første mad til små allergier. Det er trods alt det, der kan give dem styrke, gøre dem stærkere, smukkere og endda lykkeligere eller tværtimod forårsage mange ubehagelige konsekvenser i form af allergiske reaktioner, forstoppelse, diarré, opkastning eller opblødning i maven.

Derfor skal blandingen vælges med særlig forsigtighed, baseret på anbefalinger fra børnelæger. Vi indsamlede dem i denne artikel. Så hypoallergen blandinger til nyfødte - hvilken er bedre og ved hvilke kriterier at vælge den.

1. Hypoallergen blanding - hvad er det og hvorfor

Hypoallergenic kaldes en tilpasset blanding, der er skabt specielt til fodring af babyer, der har bivirkninger ved introduktionen af ​​det sædvanlige. Hvad er deres natur? Det er svært at besvare utvetydigt, fordi hvert barn er individuel.

Glem dog ikke, at næsten alle modermælkserstatning er lavet af valle eller komælk. Uden tvivl er sidstnævnte et utroligt nyttigt produkt, men kun for børn med et modent fordøjelsessystem. Dem, der endnu ikke har udviklet det fuldt ud, har ikke nok enzymer til at nedbryde mælkeproteiner. Som følge heraf lækker de ind i blodet, kombineret med allergener og fører til udseendet af disse meget ubehagelige konsekvenser.

Og selve mælkeproteinet er allerede et allergen. Og ikke kun nyfødte, men også nogle voksne kan simpelthen ikke bære det. De samme "egenskaber" forresten er forskellige og æggehvide og gluten, som også ofte indgår i de fleste blandinger. Det er fra dem, at producenter af allergivenlig ernæring til spædbørn redder deres små forbrugere.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at ordinere en sådan blanding alene. På grund af de teknologiske processers særlige egenskaber er det heller ikke den mest velsmagende, snarere det modsatte. Ja, og helt sunde børn kan forårsage avitaminose, langsom vægtforøgelse og andre problemer forbundet med underernæring.

Det kan kun anbefales af en læge baseret på analysens resultater, hvilket tyder på, at hans patient er lidt allergisk. I nogle tilfælde kan han selv gøre det uden test, hvis der er udtalt allergier i crumbens familie for at forhindre forekomsten af ​​allergiske reaktioner.

2. Typer af hypoallergen blandinger

For at vælge den rigtige blanding, skal du forstå, hvad de er.

På det moderne marked er der tre typer af sådanne produkter:

  1. blandinger lavet af split mælk. I dem spaltes proteinet på forhånd, hvilket medfører, at risikoen for en allergisk reaktion reduceres til ingenting. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​den sidste baby kan profylaktiske blandinger ordineres ("Nan hypoallergenic", "Similac"), behandlings-og-profylaktisk ("Humana GA1", "Hipp GA") eller helbredende (Nutrilon Pepti "," Frisopep "," Nutramigen " ). Selvfølgelig adskiller de sig fra hinanden præcist af graden af ​​opdeling, og derfor kan de vælge den ideelle mulighed for ethvert barn blandt dem.
  2. soja-hypoallergeniske blandinger - de udnævnes under forudsætning af intolerance over for mælk fra koen. Det er overflødigt at sige, at det nødvendigvis skal bekræftes af resultaterne af relevante analyser. Sådanne blandinger er uden mælkeprotein, gluten og lactose - de vigtigste allergener. Samtidig omfatter de maltose og vegetabilske olier, herunder palmeolie. Det er svært at sige, hvor meget gavn eller skade de faktisk bringer til den nyfødte, så i praksis er de kun ordineret til børn over 6 måneder gamle. Fordelene ved sojablandinger er en enorm mængde vitaminer og mineraler, da de blot er de værste af dem absorberet, og tilstedeværelsen af ​​phytoøstrogener er naturlige antivirale stoffer. Sådanne blandinger indbefatter: "Humana", "Nan soja", "Nutrilak soja";
  3. hypoallergen blandinger baseret på gedemælk - du kan fodre dem til barnet i tilfælde af intolerance over for mælk. Der er en opfattelse af, at gedemælk er tættere på sammensætningen til modermælk. Og det bedste bevis på dette er den fremragende fordøjelighed af sådanne blandinger. Desuden styrker de immunsystemet, forbedrer fordøjelsen og har fremragende smag. Her er bare et valg af dem i det moderne marked er ganske lille. De produceres under mærkerne: "Nanny", "Mamako", "Goat".

Generelt hypoallergen blandinger ganske meget. Hvilken af ​​dem, der skal vælges i hvert tilfælde, skal afgøres af en kvalificeret læge for at beskytte barnet mod endnu større ubehagelige konsekvenser.

3. Tips til valg af blanding


Denne hypoallergen blanding for nyfødte fra de sædvanlige skelner mellem følgende egenskaber:

  • mængden af ​​protein - i 1 liter færdige produkter bør den være i området 12-14 g;
  • forholdet mellem valleprotein og kasein - det skal ligge i intervallet 60:40 - 80:20;
  • mængden af ​​kulhydrater - ideelt set skal tallet være lig med 7 g pr. 1 l;
  • kvaliteten af ​​fedtstoffer - de skal være let fordøjelige.

Alle disse data er på pakken, så hvis det er nødvendigt, kan de altid kontrolleres.

4. Bedøm hypoallergenblandinger til nyfødte

  1. "Nan hypoallergenic" - en af ​​de mest populære. Den er sammensat af protein, opdelt i aminosyrer, så det næsten aldrig forårsager allergiske reaktioner, abdominal afstand, problemer med stolen;
  2. "Similac hypoallergenic" - det er ofte ordineret til børn, der i familien var allergiske. Det blev skabt på basis af mælkeprotein og er beriget med præbiotika, fedtsyrer, vitaminer og mikroelementer.
  3. "Nutrilon er hypoallergen" - er lavet på basis af kumælk og er beriget med en masse nyttige stoffer, der er nødvendige for vækst og udvikling af krummerne. Ikke desto mindre indeholder den palmeolie, hvoraf unge forældre af og til nægter det.
  4. "Friso" - indeholder valle- og kaseinproteiner, C-vitamin, jern og andre gavnlige stoffer, der er ansvarlige for væksten, vægtforøgelsen og immuniteten af ​​barnet.
  5. "Nanny" - lavet af gedemælk uden syntetiske tilsætningsstoffer, palmeolie og sukker. Tillader nyfødte at gå op i vægt hurtigt, lindrer dem af problemer med stolen, fremkalder ikke udviklingen af ​​allergiske reaktioner.

Dette er selvfølgelig ikke en komplet liste over hypoallergenblandinger til de mindste. Faktisk deres vægt. Og det er svært at sige, hvilken der vil være den bedste i hvert enkelt tilfælde. Når alt kommer til alt, bliver de nogle gange valgt mere end en måned.

Det eneste der kan hjælpe krummerne i denne periode er køb af kvalitetsprodukter. Du kan finde dem i specialbutikker til børn. Jeg skrev engang om netbutikken akusherstvo.ru. Butikken giver rabat til faste kunder. I et ord, bemærkelsesværdigt, se.

5. Anmeldelser

Lad os se, hvilke unge mødre siger om brugen af ​​forskellige hypoallergenblandinger i babyens kost.

Angela:

Lang plukket op blandingen. Forsøgte Nestozhen, Nutrilon, nogle flere, og Friso nærmede sig.

Karina:

Min datter spiste Nan Ha. Kom op første gang, udslæt og problemer med stolen var det ikke.

lys:

Vælg mellem Frisolak, Similak, Nan og Nutrilak. Til sidst og stoppet. Hidtil så godt, mmm.

Rita

Vi allergist rådede ged, til alle de andre forfærdelige allergier var. Var meget tilfredse, alt gik.

Du kan se en video gennemgang af forskellige modermælkserstatning her:

Moderne producenter har sørget for, at der er nok hypoallergenblandinger til babyer på hylderne. Men hvordan man vælger en af ​​dem, kun lægen ved. Husk dette!
Og del også denne artikel i sociale netværk og abonner på vores opdateringer! Vi ses snart!

Nu læser de:

En blanding af "Baby" til nyfødte - sammensætning, fordele, anmeldelser

Hej kære læsere! Er du personligt bekendt med modermælkserstatning beregnet til nyfødte babyer? På den moderne...

Tilbagemeldinger fra moms er allergiske eller lad os se, hvad de scold for denne blanding. På sammensætningen, børns stol og hypoallergeniske blandinger generelt.

Vi har stor erfaring med at spise hypoallergenblandinger, desværre er det bare sket. Vi forsøgte mange af de varer, der blev solgt i vores butikker og endda apoteker, jeg skrev om det på IREK i mine mange kommentarer om babymad. Nu er det turneringen af ​​anmeldelsen om Nan Comfort. Generelt er denne anmeldelse et skrig fra hjertet, fordi vi engang havde nok arbejde, der var ingen oplysninger om fødevareallergi hos spædbørn til ko / ged / modermælkeprotein, også på internettet. Men nu har det vist sig i overflod, men det er ikke overflod, der skræmmer, men undskyld, den absurditet, som nogle brugere skriver. De skriver uden at have trængt ind i essensen eller ved at besøge en enkelt læge eller ved at stille læger et eneste kompetent spørgsmål. Men der er virkelig alvorlige tilfælde, når forældre, efter at have læst absurditeten på nettet, nægter at give barnet særlig mad og er overbevist om, at produktet er dårligt, fordi nogle Klava fra forummet lugtede kemi i det.

Jeg læser mange anmeldelser om denne krukke, de er for det meste negative, men mange anmeldelser indeholder intet understøttet af "fu" og "biak". Hvis blandingen lugter mærkeligt, har barnet en grøn afføring, marsvinet spiser ikke det, det har palmeolie i det, og efter et halvt år er det ikke rådent, det betyder ikke, at blandingen er dårlig, det er bare GMO, Den indeholder kemi eller andre skadelige tilsætningsstoffer. Lad os finde ud af hvad der er.

Hvad er en allergivenlig blanding: Nan Baby Blend Komfort-forebyggende hypoallergen baby mad, det vil sige en blanding for børn, hvilket reducerer risikoen for at udvikle allergiske sygdomme hos et barn, herunder ko- og gedemælkeprotein. Det er beregnet til fodring sunde børn for at forhindre forekomsten af ​​allergier, samt at reducere kolik og forstoppelse.

Forebyggelse er fint, MEN, Jeg vil gerne høre svaret på spørgsmålet: Hvorfor, alt for ivrige mødre, giver denne blanding til sunde børn, der ikke har engang en antydning af fødevareallergier? Eller hvorfor ordinerer lægerne sådan ernæring til sunde børn, der ikke har nogen antydning af fødevareallergier? Er svaret på det sidste spørgsmål virkelig kun i problemer med stolen og har intet at gøre med allergier? Det er efter min opfattelse kontroversielt, for derudover er der ud over blandinger af komforttype fremstillet på basis af delvis hydrolyseret mælkeprotein andre blandinger, f.eks. Fermenteret mælk, eller du skal bare afhente et andet mejeri, men passende babyblanding eller løse problemer med tarmfloraen Indtil nu har forældre ikke ret til at vælge, hvad der er bedre, og hvilke andre behandlings- og ernæringsmuligheder der er, hvad der skelner fra hinanden. Hvad er nemmere at tildele en delvis hydrolyse, hvor tarmene og hele fordøjelseskanalen hos barnet vil fungere anderledes end mælk eller sur mælkepulver eller på to blandinger på en gang (mælk + surmælk) eller blandet fodring (mælk eller surmælk + HB).

Før vi gav denne blanding til vores allerede voksne barn, konsulterede vi en læge om, hvorvidt vi skulle overveje denne blanding som hypoallergen, og om det er muligt for os at spise det med vores allergi mod komælkprotein. Svaret var - ja at overveje, som en delvis hydrolyse, og ja det er muligt, fordi proteinet i det er opdelt som i blandinger med mærket HA eller HA. Jeg skriver dette for, at banken ikke siger et ord om det, men sammensætningen taler for sig selv, men igen for dem, der ved, hvad forskellen er.

Det er værd at spørge, hvad der er en forebyggende, hypoallergen diæt, og hvordan den adskiller sig fra almindelig mælk formel, og det er faktisk anderledes og endda meget. Kære mødre, lære at læse hvad der er skrevet på fødevarer krukker, ja, det er ikke altid klart, og i den sjældent trænger, men i det mindste sammenligne sammensætningen af ​​krukker mærket Komfort og krukker normal modermælkserstatning, godt, eller ringe til hotline, som er opført på krukken med blandingen, og de vil forklare dig detaljeret, hvis lægerne ikke generede forklaring på hvad og hvordan, hvad der ofte sker i vores klinikker. At sige "Lær at læse," Jeg mener ikke den bebrejdelse af uforsigtighed, på ingen måde, vi er ikke læger og behøver ikke at vide alt, mener jeg at lære at forstå og selv en lille smule for at forstå, hvad der foregik, og om dette bestemt fødevare din særlige barn har brug for, med sine individuelle kompleksiteter i en ung alder.

Alle blander med postscript-hypoallergenisk, HA, HA eller, som i dette tilfælde, er Comfort forebyggende ernæring. De er lavet ikke af mælk og ikke af sædvanlige valle (som i sædvanlige blandinger som Frisolak, Baby, Similak Premium, Agusha Gold), men fra delvist hydrolyseret protein / mælkevalle af komælk. Delvist hydrolyserede betyder, groft sagt, opdelt i mindre fragmenter. De gør dette for at sikre, at immunsystemet ikke reagerer på allergenet, men danner modstand over for et sådant produkt, godt, hvis du forklarer det helt så primitivt. Alle børns hypoallergene blandinger er opdelt i 3 grupper afhængigt af formålet med udnævnelsen og sværhedsgraden af ​​allergier i barnet. En blanding af Nan Comfort og andre lignende, den svageste af denne tredobbelt, men det betyder ikke, at hvis din baby har røde kinder eller skinker fra modermælk, så vil du helt sikkert have brug for det, sandsynligvis skal din mor ændre sin kost eller forandring bland til et andet mejeri.

Om barnets stol: Vores læger ophører ikke med at forundre mig, især fra provinserne, der tildeler denne blanding til hende og ligner babyer, for hvem det er den eneste mad, bryder de sig ikke om at forklare for mødre, at barnets stol på en sådan kost vil være meget forskellig fra barnets stol på mælkeformel eller fra en baby i modermælk. ALLE blandinger af denne art giver barnet en grøn stol, varierende grader af grøn, fra gullig-grøn til mørkegrøn. Jo mere protein er hydrolyseret, jo grønnere eller endog gradere afføringen er i en baby, især hvis han ikke spiser noget andet end blandingen.

Hvis vi siger et barn er et halvt år gammelt eller ældre og der allerede er andre produkter i hans kost, så kan barnets stol være grønlig, men i mindre grad selvfølgelig. Desværre er ikke alle producenter påpeger dette på krukker, hvad angår læger, er det bare nonsens, at de glemmer at fortælle deres forældre om det, og dem i en vild panikhastighed, der skal testes for dysbakterier og andre sygdomme. Desuden bliver babyens skammel tyndere, end vi er vant til at se på normal fodring og mere "duftende", lugten vil også være anderledes, det er muligt at give med ro, baby tøj, efter at sådanne gaver også vaskes ret ret dårligt.

Og nu, faktisk, specifikt om selve blandingen og vores indtryk på det, men de var desværre helt positive:

Emballage: Standard 400 gram krukke med scoop. Den beskyttende membran er meget bekvemt at adskille måleskeden fra blandingen, som er kendetegnende for alle blandinger af Nan. Praktisk ved at åbne krukken for første gang behøver du ikke at grave der med dine hænder eller noget andet på jagt efter den sunkne scoop.

Smag, tekstur, lugt. Blandingen selv har en gullig farvetone. Konsistensen er også standard Nanovskaya - fint kornet. Duften er også typisk for duften af ​​Nan - behagelig, lidt som mælkagtig. Smagen er sød, med en lille bitterhed i eftersmagen, men for delvis hydrolyse kan jeg sige Nan Comfort er bare en velsmagende behandling sammenlignet med andre lignende blandinger.

Det omrøres meget godt med vand, som generelt også skelnes ved blandinger af nan, det giver ikke noget skum, når det omrøres, og også klumper.

Sammensætning: Du skal være opmærksom på, at sammensætningen af ​​den første genstand er maltodextrin, det vil sige melasse. Melasse er fremstillet af majsstivelse eller kartoffelstivelse, mere præcist er det et mellemprodukt af enzymatisk opdeling af vegetabilsk stivelse, hvorved stivelsesmolekylerne er opdelt i fragmenter - dextriner. I fødevareindustrien bruges de som sødemiddel og fortykningsmiddel, der er intet dårligt i dette produkt overhovedet, men husk at det er et hurtigt kulhydrat, som frigiver en masse energi, og også bør advare dem, der har diabetes eller glutenintolerance. Spor af gluten kan forblive i blandingen på grund af utilstrækkelig rengøring, hvis maltodextrin er afledt af majs eller hvede, og kan derfor forårsage en anden type allergi. I autistiske barns kost anvendes blandingen med maltodextrin ikke. Et andet spørgsmål til maltodextrin er den samme allergenicitet i form af mulige hudfænomener, fordi sirupen stadig er sukker og udslæt fra det kan være ned til skræl. Resten af ​​sammensætningen er rig, alle de fordelagtige sporstoffer og deres proportioner synes at være opfyldt, kalorieindholdet er tilstrækkeligt.

Pris: Jeg kostede en krukke med 580 rubler.

Hvad jeg ikke kunne lide: Med alle sine charme, god smag, behagelig lugt, bekvem emballage, god opløselighed, sæt 2-stjernede blanding. For hvad? For hvad, hvad fra Nan Komfort, kom mit 4 årige barn ikke ned fra gryden. Vi har en tendens til forstoppelse, mere præcist til vanskeligheder med en stol, som i vores tilfælde afhænger af mad og til tider endda på vandforandringer, og i den periode, hvor jeg gav min baby Nan Comfort til morgenmad, havde vi lige en sådan periode. Problemet med mindre vanskeligheder blev løst, og blev til en resistent væskeformel afføring med høj gasdannelse og helvede kolik på grund af dem. Min datter græd af boblende i maven og løb til puljen efter en enkelt brug af denne blanding. Jeg må sige, at vi spiste delvis hydrolyse en gang dagligt til morgenmad indtil næsten 5 år.

Den første dag efter en sådan effekt associerede jeg ikke denne reaktion med blandingen, for før det havde vi andre blandinger fra Comfort-linjen for at lette situationen med forstoppelse, men der var aldrig noget sådan. Det kom først efter mig, da jeg tilbragte den anden dag på denne blanding, siddende på en grydepotte, så ud over alt andet blev præsten rød, og det er i vores alder.... det er kun at gætte, hvad rødheden er, eller blandingen af ​​blandingen slår os ned, Gør på hyppigheden af ​​løse afføring.

Konklusion: Jeg har ikke ret til at kalde blandingen dårligt, det er bare, at det ikke passer til os, men med stærk forstoppelse vil det helt sikkert løse situationen. Jeg vil ikke købe mere, der er mange andre Hypo-allegieniske blandinger, som vi allerede har testet, nogle af dem havde en reaktion, hvoraf nogle ikke var. Jeg har et følsomt barn, tilsyneladende noget i sammensætningen af ​​Nan Comfort passer os ikke, eller rettere sagt, det er overkillet med den anti-blokerende virkning. Jeg anser det ikke for en løsning på problemet med forstoppelse. Efter min mening ville en normalisering af stolen være løsningen. Men igen er vores reaktion ikke en grund til at betragte blandingen at være dårlig, kemisk eller til at tillægge en slags negativ. Jeg sætter 2 stjerner præcist i overensstemmelse med resultaterne af vores indtryk, og for nogle er det muligt, at denne blanding er meget nyttig og perfekt, fordi alle ved, at det er svært at vælge sådanne blandinger, og indtil du prøver, ved du ikke, om det er passende eller ej, nogle mødre de lider i flere måneder, hopper fra en krukke til en anden, forresten er det også nødvendigt at skifte fra en blanding til en anden.

Hvis dit barn er foreskrevet delvis hydrolyse, spørg lægen hvilke spørgsmål - hvorfor hun er ordineret til dig, hvad er analogerne, hvilken form for stol vil være, hvordan man ændrer blandingen korrekt. Lægen svarer ikke på spørgsmålene, går til en anden specialist, men hvad du ikke skal gøre er at købe sådanne blandinger uden en læge recept. Sundhed for dig og dine børn og gode overnatninger for babyer)))

Enhver, der er interesseret i problemet og anmeldelser af allergivenlig mad, kan være nyttigt for mine anmeldelser på andre blandinger:

tilbagekaldelse om dysbakterier og kolik og dråber til normalisering af tarmflora Rela Life

Uddannelsesprogram for allergivenlige blandinger og blandingen, der reddede os 2,5 år Nutramigen Lipil

Gasdannende Nutrilon Comfort

Lov Ode Nan Hypoallergenic

Aminosyreblanding Neocate eller når selv fuldstændig hydrolyse ikke hjalp

Den bedste, sikre instant grød til allergi

Hypoallergenblandinger

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig en konto. Det er nemt!

Log ind

Er du allerede medlem? Log ind her.

Aktivitetsbånd

Efter overførsel - mode, velvære, udledning osv.

Kristinka36 svarede på Alenka_Pelenka's emne // i reproduktive teknologier: AI, IVF, ICSI

Hvad er værre brystvorter eller finger?

AnechkaZH kommenterede Nat Lias spørgsmål i spørgsmål

Jeg har virkelig brug for hjælp, nyrer eller hvad

Næsten hvid og lidt fluffy. kommenterede et spørgsmål fra bruger Bezsil i Spørgsmål

Ikke perfekt

I @ luh @ Budko kommenterede (a) blog post bruger Mumkal i MumkL

Peregulivaet?

olyashka89 kommenterede olyashka89s spørgsmål i spørgsmål

Baby og Gadgets

Sense of Spring kommenterede et brugerspørgsmål Sense of Spring in Questions

Kyllingpokke?

* PregnOlya * kommenterede et spørgsmål fra brugeren Zarnitsa-mama i Spørgsmål

Om udløbsdatoen

Elena_1710 kommenterede et spørgsmål fra Anastasiya1986 i Spørgsmål

Ingen mælk om aftenen?

VANDERING IGELKOTT tilføjede spørgsmål til Spørgsmål

Spermogram på Kruger 2%

Aktrisa1302 kommenterede et spørgsmål fra Aktrisa1302 i Spørgsmål

Similac Hypoallergenic 2

Med tilføjelsen af ​​en unik

Komponent 1 - oligosaccharider

modermælk 2'-FL

Spædbarnsopløsning baseret på delvis hydrolyseret valleprotein til børn ældre end 6 måneder med øget risiko for allergi.

Similac klinisk bevist 2

Ny generation af hypoallergeniske blandinger

Nu endnu tættere på modermælk end nogensinde 3

Similac Hypoallergenic med modermælkoligosaccharider 2 '- FL for at reducere risikoen for at udvikle allergier og støtte immunitet

Delvis hydrolyseret protein

Proteinmolekylet er opdelt i mindre fragmenter, hvilket reducerer dets allergenicitet og hjælper med at reducere risikoen for at udvikle allergier.

Stimulere væksten af ​​gavnlige bakterier i tarmen, beskytter barnets krop mod infektioner og hjælper med at styrke immunsystemet

Ingen palmeolie

Hjælper med at reducere forstoppelse og højere calciumabsorption 4

De er mad til gavnlig intestinal mikroflora, bidrager til bløde afføring

Ingredienser:

Fødevareværdi

INDIKATORER

Måleenheder

I 100 g
pulver

I 100 ml ved standard fortynding

Valleeproteiner

mg /% af mængden af ​​fedtsyrer

Lactose, ikke mere

VITAMINER

MINERALER

1 1 Standardfortynding: 1 scoop på 8,85 g (medfølger) af pulver uden dias + 60 ml vand.

100 ml klar til brug blanding Similac Hypoallergenic 2 = 13,3 g pulver + 90 ml vand.

Instruktioner til forberedelse og brug:

Brug produktet som anbefalet af din læge. Stram overholdelse af hygiejniske regler, opbevaringsbetingelser, anbefalinger til avl og håndtering af produktet er meget vigtigt, når barnet fremstilles. Manglende overholdelse af disse instruktioner kan medføre alvorlig skade på barnets helbred. Tør babyformel efter åbning af krukkerne er ikke steril. Deres brug i premature babyer og hos børn med mulig nedsat immunitet er kun mulig for det tilsigtede formål og under tilsyn af en børnelæger.

For Mere Information Om Typer Af Allergi