Vigtigste Dyr

Øjendråber Allergodil - brugsanvisning. Effektiv antihistamin

I sådanne tilfælde indebærer den primære behandling anvendelse af antihistamin oftalmiske dråber, blandt hvilke allergodil dråber anses for at være en af ​​de mest almindelige.

Allergodil øjendråber: Generelle oplysninger og brugsanvisninger

Allergodil er tredje generation antihistamin dråber.

Dette værktøj anvendes ikke kun til behandling af allergisk conjunctivitis, men bruges også til sæsonmæssige forværringer af pollen og planteallergier.

Der er en langvarig antihistamin effekt af et sådant middel, mens behandlingen selv kan tage flere måneder uden at få patienten til at blive vant eller at udvikle bivirkninger.

Farmakologisk aktivitet

Den aktive bestanddel i sammensætningen af ​​allergodil er azelastin.

Under samme navn kan du mødes og allergodil, og dette er den samme medicin, det produceres kun af en anden producent.

Azelastin er en selektiv blokering af histaminreceptorer og har samtidig en stabiliserende virkning på mastcellemembraner.

Som følge af denne aktivitet er produktionen af ​​histamin, serotonin, leukotrien og nogle andre forbindelser og stoffer, som fremkalder allergiudviklingen, bremset.

Anvendelsesmåde

Ifølge brugsanvisningen bruges dette værktøj kun til lokal brug. Afhængigt af patologens form anvendes allergodil på forskellige måder.

Hvis vi taler om sæsonbetinget forværring, bliver der indstillet om morgenen og om aftenen en dråbe i hvert øje.

Hvis allergi er karakteriseret ved alvorlige symptomer, kan antallet af indlæggelser øges til fire om dagen.

Hvis en patient har allergisk konjunktivitis, som manifesteres uanset årstiden, er en daglig dobbeltinstillation af en dråbe tilstrækkelig hver dag.

Den samlede varighed af behandlingsforløbet med allergodil må ikke overstige to måneder.

Indikationer for brug

  • sæsonmæssige forværringer af allergier
  • allergisk konjunktivitis;
  • enhver øjenbetændelse
  • skader, der fører til skade på konjunktivalmembranen
  • fjernelse af irritation
  • forebyggelse af allergiske sygdomme.

I nogle tilfælde tjener lægemidlet som en tilføjelse til behandlingsforløbet for infektiøse patologier, der udvikler sig på baggrund af beskadigelse af patientens sygeorganer med virus (især herpes og adenovirus).

Drug interaktioner

Allergodil er ikke ordineret i tilfælde, hvor patienten er under behandling med brug af glokokortikosteroider, da det er muligt at øge effekten af ​​sidstnævnte.

I nogle tilfælde er denne kombination mulig, men kræver forudgående konsultation med din læge.

Bivirkninger og kontraindikationer

I tilfælde af overfølsomhed overfor lægemidlet og manglende overholdelse af doseringen kan følgende bivirkninger forekomme:

  • følelse af bitterhed i munden;
  • øjnene rødme
  • tørhed og irritation af konjunktivalmembranen;
  • sløret syn (kortvarig midlertidig effekt);
  • udvikling af narkotikaintolerans.

Sommetider kan der forekomme mild irritation og forbrænding, men hvis virkningen varer i 1-2 minutter og ikke forårsager alvorlig smerte, kan du fortsætte behandlingen.

Der er ingen systemiske kontraindikationer forbundet med sygdomme og lidelser i kroppens systemer, men de er ikke ordineret for azelastinintolerance under fire år og for smitsomme sygdomme.

Sammensætning og udstedelse af apoteker

Præparatet omfatter følgende stoffer og komponenter:

  • vand til fremstilling af oftalmiske opløsninger;
  • aktiv stof azelastin;
  • benzalkoniumchlorid;
  • Valium;
  • natriumhydroxid;
  • sorbitol.

Betingelser for opbevaring

Værktøjet opbevares ved stuetemperatur (inden for +20 grader).

Fra udstedelsestidspunktet kan det forseglede hætteglas opbevares i op til tre år.

Efter åbning af beholderen skal dråberne forbruges i løbet af de næste fire uger, og resterende medicin skal bortskaffes.

analoger

Flere oplysninger med sådanne oplysninger findes i brugsanvisningen.

Disse oftalmiske løsninger omfatter:

  1. Opatanol.
    Det kan bruges fra tre år til at behandle allergier, der forekommer på sygeorganerne.
    Doseringen til børn og voksne er den samme. Den vigtigste aktive ingrediens i lægemidlet er stoffet olopatadin.
    Det er en mastcellehæmmer, der forhindrer produktion af histamin.
  2. Ifiral.
    Et lægemiddel med membranstabiliserende egenskaber, som hæmmer mekanismerne af histamindannelse.
    Kan tildeles børn fra fire år, men er kontraindiceret hos gravide kvinder.
    Ififril anbefales ikke i foderperioden, da specialisterne ikke kan sige sikkert, om stoffets komponenter falder i modermælken.
  3. Gistimet.
    En agent baseret på stoffet af levocabastin - en blokering af histaminreceptorer.
    Tilgængelig i nasal form og til instillation i øjnene.
    I det andet tilfælde anbefales det fra seks år.
    Men at bruge dette værktøj til behandling af børn med forsigtighed, fordi for ofte bivirkningerne i form af hovedpine og brændende fornemmelse i øjnene.
  4. Alomid.
    Lægemidlet er baseret på lodoxamit. Det er en mastcellemembranstabilisator, og når det indledes, producerer sådanne celler ikke histaminer, eller antallet af histaminer er signifikant reduceret.
  5. Zaditen.
    Det nærmeste til virkningsmekanismen er en analog af allergodil, som produceres ikke kun i dråber, men også i form af tabletter og spray.
    Den aktive bestanddel af dråberne er substansketotifen, som, når den interagerer med mastceller, reducerer syntesen af ​​histaminer i dem.

Gennemsnitlig pris i Rusland

Prisen på lægemidlet i apoteker i Rusland varierer mellem 440-480 rubler. I sjældne tilfælde sælges allergisk til 410 rubler pr. Flaske.

Yderligere anbefalinger til brug

I tilfælde, hvor en sekundær infektion begynder at udvikle sig under behandling med allergodil, vil dette lægemiddel alene ikke være nok, og det vil ikke hjælpe som et antibakterielt og især antiviralt middel.

Det skal tages i betragtning, at instillationer kan føre til små ubehagelige bivirkninger, såsom:

Disse symptomer forsvinder om cirka ti minutter.

Men hvis de holder længere og forårsager alvorlig ulejlighed, bør du konsultere en læge for at erstatte stoffet med en lignende.

På tidspunktet for brug af allergi anbefales det at afvise kontaktlinser og bruge briller som et alternativ.

Hvis der efter indånding er nødvendigt at dryppe andre lægemidler - er det nødvendigt at opretholde en periode på ca. en halv time mellem dem.

Anmeldelser om dråber

"En allergi i øjnene er mit konstante problem, især hvis jeg i foråret finder mig selv i naturen.

Men hvis jeg formåede at slippe af med den allergiske rhinitis, forstyrrede de allergiske manifestationer på øjnene mig, indtil jeg lærte om allergi.

Efter instillation føler jeg ikke det ubehag, som lægen advarede mig om, men mine øjne stopper næsten straks kløe og kløe. "

Yaroslav Dmitriev, Ryazan.

"Af en eller anden grund havde jeg allerede i voksenalderen en sæsonbestemt allergi.

Dens top opstår normalt i maj, når planter begynder at blomstre i gården.

Eksperimentelt var det muligt at fastslå, at kun allergodil kan hjælpe mig i kampen mod allergi, som jeg først erhvervede for tre år siden, og siden da er det min trofaste assistent, som jeg ikke er bange for i blomstringstiden. "

Natalia Apraksina, Izhevsk.

Nyttig video

Denne video præsenterer en kort anmeldelse på Allergodil drops:

Allergodil er et af de få lægemidler, der har en mild effekt og kan hjælpe som et hoved-, yderligere eller profylaktisk middel til allergi.

Men før du køber det, er det stadig bedre at finde ud af en læge, om det er muligt at bruge en sådan medicin i hvert enkelt tilfælde, da dette middel stadig forårsager bivirkninger for nogle patienter.

allergodil

Producent: MEDA Pharma GmbH & Co. Prisklasse: Økonomi

instruktion

Generelle oplysninger

Allergodil - antiallergiske øjendråber, der anvendes til afhjælpning af manifestationer af allergiske øjenlæsioner (kontakt konjunktivitis, sæsonbetingede allergiske øjensygdomme osv.). Lægemidlet har en stærk og langvarig anti-allergisk virkning, tolereres godt, hvilket næsten ikke forårsager bivirkninger selv ved langvarig brug.

Farmakologisk aktivitet

Azelastin er et phthalazinonderivat, det har anti-allergiske og antiinflammatoriske virkninger. Virkningsmekanismen for Allergodil øjendråber er forbundet med selektiv blokering af H1-receptorer (histamin). Fremstillingen stabiliserer mast cellemembraner og hæmmer dannelsen og isoleringen af ​​biologisk aktive stoffer, der ledsager den tidlige og sene fase inflammation (såsom leukotrien, serotonin, histamin, blodplade-aktiverende faktor), forhindrer udviklingen af ​​bronkospasme, reducerer antallet af eosinofiler og reducerer celleadhæsionsmolekyle.

Azelastin har ingen klinisk signifikant effekt på QT-intervallet, herunder ved langvarig brug af høje doser af lægemidlet.

Eliminerer sådanne manifestationer som hævelse og hyperæmi i slimhinderne i øjnene, kløende øjenlåg, tåre, ubehag og fremmedlegemsfornemmelse i øjnene. Lægemidlet har en stærk og langvarig antiallergisk effekt.

Kontraindikationer

Allergodil øjendråber anvendes ikke i tilfælde af individuel overfølsomhed over for azelastin eller andre bestanddele af lægemidlet. Kontraindikationer for brug af dråber er børn under 4 år (i tilfælde af behandling af sæsonbetinget allergisk conjunctivitis og keratoconjunctivitis) eller under 12 år (i tilfælde af behandling af tilbagevendende allergisk keratoconjunctivitis) og graviditet (første trimester) iperiod amning.

Bivirkninger

Umiddelbart efter inddrypning af øjendråber kan forårsage en kortsigtet gevinst og neprodolzhitelnogonarusheniyazreniya tegn på øjenirritation: kan modtage en følelse af "sand" i øjnene, tåreflåd, ømhed, hævelse og konjunktival hyperæmi, brændende fornemmelse, meget mindre kan forårsage tørre øjne, og betændelse i øjenlågene (blefaritis). Disse symptomer kræver ikke seponering af lægemidlet og går normalt væk alene efter få minutter.

I meget sjældne tilfælde kan lægemidlet fremkalde systemiske reaktioner i form af åndedrætsforstyrrelser, tør hud, dysgeusi (udseendet af usædvanlige smagsfornemmelser).

overdosis

Ved anvendelse i anbefalede doser forekom der ikke en overdosis af lægemidlet.

Interaktion med andre lægemidler

Ved samtidig brug med glukokortikosteroider er der en stigning i virkningen af ​​denne gruppe af hormonelle lægemidler.

Særlige instruktioner og forholdsregler

Allergodil kan bruges samtidigt med andre øjendråber, mens udnævnelsen af ​​flere lægemidler bør tage en pause mellem indlæggelser, der varer ca. 15 minutter.

Brug ikke bløde kontaktlinser under behandling af allergisk keratokonjunctivitis.

Efter hver instillation skal flasken med øjendråber være tæt skruet op og opbevares på et mørkt sted ved stuetemperatur. Den åbnede flaske kan bruges inden for en måned.

Holdbarhed er tre år.

Pris Allergodil øjendråber i apoteker i Rusland (gennemsnit): 320 rubler.

Sammensætning og frigivelsesform

Den vigtigste aktive bestanddel af øjendråber Allergodil er azelastin (i form af azelastinhydrochlorid). 1 ml af opløsningen indeholder 500 μg azelastinhydrochlorid.

Præparatet omfatter også: benzalkoniumchlorid, natriumhydroxid, dinatriumedetat, sorbitol, hypromellose, vand til injektion.

Allergodil øjendråber 0,05% fremstilles i plastdråberflasker, volumenet af hver flaske er 6 ml eller 10 ml.

vidnesbyrd

Allergodil anvendes til forebyggelse og behandling af allergiske øjenlidelser (allergisk konjunktivitis og keratitis) i sæsonbestemte og ikke-sæsonbestemte (året rundt).

På lægens anbefaling kan lægemidlet anvendes til behandling af infektiøs keratokonjunctivitis og conjunctivitis, herunder virale øjenlæsioner (herpetic, chlamydial og adenoviral keratoconjunctivitis).

Allergodil er også ordineret for at eliminere symptomer på øjenirritation forårsaget af eksponering for dyrehår, husstøv, lint og andre kontaktallergener. Allergodil bør anvendes som anbefalet af lægen.

Allergodil øjendråber: brugsanvisninger

Frigivelsesform, sammensætning

Allergodil kommer i form af 0,05% øjendråber, der indeholder 500 μg azelastinhydrochlorid.

Yderligere stoffer: Vand til injektion, sorbitol, natriumhydroxid og edetat.

Farmakologisk virkning

Allergodil øjendråber er et antiallergisk middel, der anvendes i oftalmologi, et phthalazinonderivat.

Den aktive komponent af azelastinhydrochlorid er en blokering af histamin H1-receptorer, hæmmer syntesen og frigivelsen af ​​mediatorer i de tidlige og sene faser af allergiske reaktioner, hvilket giver en udtalt, langvarig antiallergisk virkning, eliminerer rive og kløe.

Lægemidlet påvirker ikke kardiovaskulærsystemet negativt, azelastin opdages praktisk taget ikke i blodplasmaet, selv ved langvarig brug.

Virkningen efter topisk påføring sker i 15-20 minutter. Hævelse og rødme i øjnene reduceres, kløe bliver mindre udtalt, den terapeutiske effekt kan vare fra 10 til 12 timer.

Indikationer for brug

Drug Allergodil ordineret til sæsonbetonede forværringer af conjunctivitis, som er udtrykt ved følgende symptomer:

  • brændende eller kløe i øjnene;
  • følelsen af ​​tilstedeværelsen af ​​et fremmedlegeme
  • rødme og hævelse
  • rive eller omvendt, tørt øje.

Allergodil kan anvendes som en kompleks behandling af infektiøse læsioner i øjet efter anbefaling fra den deltagende specialist.

Lægemidlet anvendes i pædiatrisk praksis (fra 4 år) med forværring af allergier. Allergodil kan anvendes som profylaktisk for børn fra 12 år og voksne (for eksempel 10-14 dage før blomstring af planter, der forårsager allergiske reaktioner).

Anvendelsesmåde

Lægemidlet er kun beregnet til indånding i øjnene. Med den sæsonmæssige form af sygdommen Allergodil er det nødvendigt at dryppe 1 dråbe i hvert øje 2 gange om dagen (om morgenen og om aftenen). I tilfælde, hvor symptomerne på konjunktivitis udtages, kan medicinen øges op til 3-4 gange om dagen.

Allergodil kan tages som et profylaktisk middel, før der er planlagt kontakt med allergenet.

Hvis patienten lider af konjunktivitis uanset årstiden, er modtagelsen som følger: 1 dråbe i hvert øje, ikke mere end 2 gange om dagen. Det er muligt at øge dosen af ​​lægemidlet, men efter samråd med en øjenlæge.

Den maksimale daglige dosis af medicin bør ikke overstige 4 gange. Allergodil anbefales ikke i mere end 2 måneder.

Det er ikke tilladt at begrænse øjnene, mens du har linser, men som regel er brugen af ​​linser forbudt i denne sygdom.

Dråber skal begrave i midten af ​​det nedre øjenlåg, lidt forsinkende uden at berøre eyeballens dispenser. Vask altid hænder grundigt eller desinficér før denne procedure.

Bivirkninger

Allergodil kan i nogle tilfælde forårsage følgende bivirkninger:

  • øjenirritation, tørhed, rødme;
  • i mere sjældne tilfælde kan bitterhed i munden forekomme;
  • undertiden midlertidig synsforstyrrelse eller misting, derfor anbefales det ikke at køre bil og arbejde med komplekse mekanismer i de første behandlingsdage.
  • med langvarig behandling eller hvis patienten er allergisk over for visse stoffer i dråberne, kan udviklingen af ​​intolerance forekomme (derfor bør lægemidlet udskiftes efter anbefaling fra en læge eller annulleres).

I nogle tilfælde kan sådanne virkninger forekomme umiddelbart efter indånding, normalt efter et par minutter forsvinder brænding eller kløe.

Kontraindikationer

Dette lægemiddel bør ikke ordineres til følgende tilstande og patologier:

  • med en mulig intolerance af et af stofferne i præparatet;
  • i perioden med infektiøs øjesygdom hos forskellige etiologier. Det er nødvendigt at fjerne infektionsprocessen og ordinere en kompleks behandling med brug af Allergodil;
  • Lægemidlet anvendes ikke til behandling af børn under 4 år, samt til forebyggelse af børn under 12 år.

Graviditet og amning

Allergodil dråber kan ikke ordineres under graviditet. Forskning på teratogen effekt på fosteret eller placenta er ikke blevet gennemført.

Også behandling med dette lægemiddel under amningstiden anbefales ikke, de agens aktive stoffer har evnen til at trænge ind i modermælken.

Allergodil og andre lægemidler

Der blev ikke fundet bivirkninger i interaktionen mellem Allergodil og andre lægemidler. Men når du bruger dette værktøj og andre øjendråber, er det nødvendigt at konsultere en læge.

Hvis lægen ordineret Allergodil i kombination med andre øjendråber, skal intervallet mellem medicinering ventes i 25-30 minutter.

overdosis

På baggrund af en overdosis af lægemidlet kan du opleve en brændende fornemmelse eller tilstedeværelsen af ​​et fremmedlegeme i øjnene, såsom sandens fornemmelse. Med denne effekt skal du grundigt vaske dine øjne med rindende vand, så du kan anvende kompresser af kamille eller kalendula afkogning. Hvis symptomerne på overdosering ikke forsvinder inden for 24 timer, bør du konsultere en læge.

Intoxicering af kroppen på tidspunktet for overdosis observeres ikke.

opbevaring

Dråber skal opbevares ved en temperatur ikke højere end +20 grader. Holdbarhed 3 år fra udstedelsesdatoen. Efter første brug af værktøjet kan opbevares ikke mere end 30 dage. Efter denne periode er lægemiddelbehandling ikke mulig på grund af manglende terapeutisk virkning af hovedstoffet.

Særlige instruktioner

Ved brug af lægemidlet Allergodil skal du overholde følgende tips:

  • dette værktøj har evnen til at akkumulere i kroppen, dette indebærer en gradvis reduktion i dosis, derfor anbefales Allergodil at blive indpodet i konjunktiva 2 gange om dagen;
  • Før du begynder at bruge disse dråber, skal du fjerne øjenmakeup og fjerne kontaktlinser;
  • i det tilfælde, hvor agensen ordineres i kombination med andre lægemidler, tager det et interval på mindst 30 minutter mellem doser;
  • brug af lægemidlet bør ikke overstige 5-6 måneder
  • flasken efter åbning kan kun anvendes i 4 uger, efter udløbet af denne periode forsvinder den terapeutiske virkning af lægemidlet;
  • Allergodil forebyggende behandling bør begynde 14 dage før den tilsigtede kontakt med allergenet.

Analoger Allergodila

Det aktive stofs strukturelle analoger omfatter:

  • azelastin;
  • Azelastinhydrochlorid
  • Allergodil S.

Priser Allergodil øjendråber

Allergodil øjendråber 0,05%, polyethylenflaske 6 ml - fra 408 rubler.

Allergil gennemgår øjendråber

Site vurderinger om medicin

: På denne side kan du læse en anmeldelse af ALLERGODIL. Webstedet giver også den nuværende pris for ALLERGODIL og brugsanvisninger. Glem ikke, at før du tager medicin, skal du altid rådføre sig med din læge.

Analoger ALLERGODIL

EYE-t EKTOIN PRO 2.0% AHSTAGAM KROMOGEKSAL øjendråber LEKROLIN ALLLERKAPS NOSEYLIN ALOMID ALLERGOKROM KROM ALLERG ØJ DROPS LORATAL SUPRALIN DINAF FARMEDEKSRELRELR TRYKLEDROLEDROLEDROLLED DREIN ALLERLAPSE LRATAL SUPERLIN DYNERG

Pris ALLERGODIL

Allergisk Rhinitis Konjunktivitis Øjedråber

eyeball den 1. august 2017

ændret til ai / ty gul lidt dyrere men normalt klare uden at understøtte

Oksana 15. juli 2016

Jeg køber mig selv en næsespray, fordi Jeg har en polinoz og sjældent nogen dråber overhovedet. Og så om morgenen uden at komme hjem gik hun hele dagen lang og lys. Fra resten er der ikke sådan noget

CLARA 13. juli 2016

IKKE RUIN, VENNER! UNDER HANDELSMÆRKET "ALLERGODIL" UDSØGES IKKE KUN AF ØJDROPS, MEN EN NAZAL SPRAY.

Gæst 5 maj 2016

Her skriver de anmeldelser om dråberne til øjnene "Allergodil", og ikke om sprayen til næsen. Hvilke slags mørke mennesker? Utilfreds med disse dråber må ikke vildlede alle mulige allergiske brugere med din snot. Lær at genlæse begge instruktioner og relaterede emner!

Pokemon 14. august 2015

tørrer øjet ved første troede det hjælper bare, men efter at have læst siden forstod det alt. Ja det klør ikke, men øjet tørrer. meget dyrt. 100 UAH er ikke værd at indløse på patienter. zasrat område med ambrosia og nu vasker de afvaskede penge på disse stoffer

Anna 28 december 2015

Jeg har brugt det for andet år, mine øjne er meget komfortable, jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre uden allergi. Måske har du intolerance af noget stof fra sammensætningen, eller bare i sig selv et tørønsyndrom.

Christina 13 august 2015

Hele foråret gik med ham. Det hjælper godt, lindrer kløe og rives ret hurtigt, og det glæder mig og tiltrækker det, hjælper i lang tid, det vil sige hvis du drikker om morgenen, så er der ingen øjenproblem før aftenen.

Gæst 9 juli 2015

Allergodil - ikke et vasokonstriktor stof! Det hjælper når næsen reagerer på blomstringen af ​​ragweed og andre allergiske planter. På grund af hvad der sker og snigende chhanie. Efter at have injiceret for en dag, stopper den allergiske reaktion i næsen og du trækker vejret frit, uden snotting og ikke chach.

Gæst 14. maj 2015

Har du producenter, der har en samvittighed? Hvordan kan du sælge et sådant produkt, og især medicin, og selv for sådanne penge!

Gæst September 2, 2015

Helt enig. Efter den første injektion kan den næs, der ikke er den mindste luftstrøm, ikke strækkes. Jeg vil ikke råde nogen.

Anna 26. november 2015

Disse er dråber i øjnene, ikke en spray i næsen, og dråberne er meget gode!

Gæst September 22, 2015

Han er enig med dem, der har sin næse "smækket" fra hans ansigt. Det ses tilsyneladende kun i tilfælde af reaktion på blomstring, pollen osv.

Elena 14. august 2015

Og efter min mening et godt produkt. Det hjælper meget længere end andre dråber, og forårsager ikke afhængighed. han er pengene værd.

Gæst September 2, 2015

Intet sådan. Jeg hjalp slet ikke. Næse fyldt helt. Hun tilbød medarbejderen det samme problem. Resultatet er det samme. Næse lagt tæt på.

Julia 10. september 2015

Så du har en falsk. Jeg er det tredje år kun allergodilom og flugt. Søster om foråret bruger også det, aldrig et sådant problem, som du ikke havde.

Alina 14. maj 2015

Fuld ledninger til penge! Købt i Moskva for 770 r, dryppet, og næsen ikke ånde og trækker ikke vejret, må du ikke købe.

Eugene 12. august 2015

Hvor fandt du denne pris ?! Horror! Jeg vil anbefale at ændre apoteket, tilsyneladende, de sælger fakes der, og selv ved oppustede priser. Jeg har brugt det i to år om foråret, når blomstringen begynder, hjælper det mig til en hel dag, hvis jeg bruger det om morgenen, så gør allergien ikke ondt til aftenen.

Gæst 4. april 2015

Endnu værre, og den høje pris..... Bedre naphthyzinum til 30 rubler., End 490rub, men lægger ikke endnu mere og passer endda kalde en ambulance. Allergodil-pumpende penge, og måske også for sundhed er dårlig.

Alexandra 20. august 2015

Naphthyzinum kan ikke bruges i mere end en uge. her er det helt sikkert sundhedsfarligt. Og om allergodil forgæves er du så! det har brug for noget ret, og det hjælper hele dagen, så disse penge strækkes i en meget lang periode,

Apteka Tyskland 27. oktober 2014

Allergoval (Allergoval) Tyskland. Fra vores repræsentant i Moskva. 5800 gnid til pakning (100 stk.). Gratis levering i Moskva (på ordre), sendt til regionerne (betaling ved modtagelse). Lægemidler fra Tyskland, ordre, levering +7 (499) 705-17-72

Pollinous tree 28 juli 2014

Jeg bruger øjendråber, det hjælper godt. Jeg dråber en dråbe i hvert øje, en gang om dagen var der ingen kløe eller tårer. Der er en bivirkning - selv fra en dråbe i øjet, føles bitterhed i nasopharynx, tilsyneladende er stoffet meget koncentreret.

Les 1. september 2015

Nå, det er bedre lidt bitterhed end hagltårer og konstant kløe)

Oksana 1. juni 2014

Ingen effekt. Næsen er værre end nogensinde før. Modbydeligt stof!

Gæst September 2, 2015

Måske tog du en falsk? Jeg bruger det til det tredje år, det hjælper meget!

Gæst 10. november 2014

Er du en narre? Det er øjendråber.

Gæst 16. november 2014

Hmm... Begrænsninger på emnet diskussion ser sjov ud i et seriøst emne.

Ja, og med så skarpe angreb.

Vyacheslav 21. april 2014

Tuff, ikke et stof, og selv sådanne penge er det værd! Efter indånding, brændende fornemmelse i næse og hals. Og næsen både indåndede og indåndede ikke ((((

Anastasia 12. august 2015

Allergodil hjælper mig meget, det tager cirka 15 minutter at lindre trængsel, du kan trække vejret normalt og effekten varer i flere timer i træk. Måske passede han bare dig ikke, eller tog en falsk..

Gæst 10. november 2014

Det var overflødigt at sige. Hjernen forsøgte ikke at tænde? Og køb en dråbe i næsen og vent ikke på et mirakel fra øjet?

Gæst 16. november 2014

Herre, vis lidt underværker overvejelser og læs selv hvad slags stof der er tale om. Allergodil fås i form af en næsespray, tabletter og øjendråber.

Elena 25. januar 2014

Jeg bruger 2 uger 2 gange om dagen som ordineret af lægen, uden mening, ikke helbreder, udskyder ikke, kære, efter at brystet er bragt i munden, koster det mindst 2 timer, da jeg dråber naphthyzinum og dryp.

Håber den 22. august 2015

Jeg har brugt allergodil i to år nu, det hjælper mig meget, du har sikkert fået en falsk (

Meget handicappet pasient 31. august 2013

Om stoffet - fundet ud af siden. Efter at have forsøgt mange forskellige vasokonstrictor-lægemidler, var en sådan forfærdelig virkning endnu ikke fra denne muck for 40 UAH. / flaske! Efter den første injektion - slimhinden i næsen lægges helt og fuldstændigt. Faktisk tænkte Quincke allerede begyndt! Det var meget svært at indånde en næse! Pomogda - opladning og min favorit spray Lozarin! KØB IKKE DENNE GADDESS! Og de skriver også - producenten - Tyskland! Tuftoten Sjælden.

Elena 25. januar 2014

Jeg er enig, vi har 60 doser = 10 ml i Omsk, fordi det ikke er som om du har 40 UAH. = 162 rubler, men 492 rubler. = 122 UAH.

Gæst 8. august 2013

Min næse trækker ikke vejret efter indånding.

Gregory 6. oktober 2015

Måske har du bare ikke passet.. Jeg lader næsten straks overbelastning, du kan trække vejret. Og holder hele dagen.

Olesya 27. august 2015

Og jeg har det modsatte først efter at begrave begynder at trække vejret)))))))))

Gæst September 24, 2012

Lægemidlet er godt. I 10-15 minutter lindrer hævelse af næsen og alle de ubehagelige fornemmelser. Jeg bruger det to gange om dagen i allergiperioden.

bilet-103 17. august 2012

Meget glad! Før 8 år gammel kunne hun ikke slippe af med vasomotorisk rhinitis. Nu føler jeg ikke nogen manifestationer af rhinitis.

Vitaly 13 august 2012

Allergodil hjælper med at slippe af med kulden i gennemsnit i 12 timer, det er meget lang, og det gør mig glad. På jobbet blev alle lidt skøre med sin "shmorgany", og om morgenen spredte Allergodil og gik på arbejde

Sveta 20. juni 2012

Jeg er tilfreds med dette stof. Jeg blev ordineret af en læge, og så læste jeg meget information på deres hjemmeside. Hurtigt og permanent lindrer alle symptomer på allergisk rhinitis. For mig, denne frelse fra det evige problem.

Gæst 2 august 2012

Mange nyttige oplysninger på stedet

Gæst August 27, 2012

Og jeg slap af min allergi i en række drikkevarer som te.

Gæst August 27, 2012

Jeg læste, at hvis du drikker i 2 år, kan du blive helbredt. Allergien var på parfume dufter og på alle frugter og mange produkter, te, kaffe i 3 år drak sødt kogende vand. Allergi manifestationer - laryngeal ødem. I år spiser jeg alle bær og frugter, jeg begyndte at drikke selv kaffe. Prøv det.

Allergi i øjnene manifesterer sig oftest i form af allergisk konjunktivitis.

I sådanne tilfælde indebærer den primære behandling anvendelse af antihistamin oftalmiske dråber, blandt hvilke allergodil dråber anses for at være en af ​​de mest almindelige.

Allergodil er tredje generation antihistamin dråber.

Til dine oplysninger! Forberedelser af denne gruppe har mindst bivirkninger, men samtidig kan de selv i lave koncentrationer kontrollere de negative virkninger af histaminer, som forårsager allergiske reaktioner.

Dette værktøj anvendes ikke kun til behandling af allergisk conjunctivitis, men bruges også til sæsonmæssige forværringer af pollen og planteallergier.

Der er en langvarig antihistamin effekt af et sådant middel, mens behandlingen selv kan tage flere måneder uden at få patienten til at blive vant eller at udvikle bivirkninger.

Den aktive bestanddel i sammensætningen af ​​allergodil er azelastin.

Under samme navn kan du mødes og allergodil, og dette er den samme medicin, det produceres kun af en anden producent.

Azelastin er en selektiv blokering af histaminreceptorer og har samtidig en stabiliserende virkning på mastcellemembraner.

Som følge af denne aktivitet er produktionen af ​​histamin, serotonin, leukotrien og nogle andre forbindelser og stoffer, som fremkalder allergiudviklingen, bremset.

Parallelt lindrer denne medicin symptomerne på allergier, som omfatter

rive øjne og øjenlåg

, brændende fornemmelse og tilstedeværelsen af ​​fremmedlegemer under øjenlågene.

Anvendelsesmåde

Ifølge brugsanvisningen bruges dette værktøj kun til lokal brug. Afhængigt af patologens form anvendes allergodil på forskellige måder.

Hvis vi taler om sæsonbetinget forværring, bliver der indstillet om morgenen og om aftenen en dråbe i hvert øje.

Hvis allergi er karakteriseret ved alvorlige symptomer, kan antallet af indlæggelser øges til fire om dagen.

Hvis en patient har allergisk konjunktivitis, som manifesteres uanset årstiden, er en daglig dobbeltinstillation af en dråbe tilstrækkelig hver dag.

Den samlede varighed af behandlingsforløbet med allergodil må ikke overstige to måneder.

Værd at bemærke! Dette lægemiddel er ordineret af oftalmologer og allergikere i følgende tilfælde:

I nogle tilfælde tjener lægemidlet som en tilføjelse til behandlingsforløbet for infektiøse patologier, der udvikler sig på baggrund af beskadigelse af patientens sygeorganer med virus (især herpes og adenovirus).

Allergodil er ikke ordineret i tilfælde, hvor patienten er under behandling med brug af glokokortikosteroider, da det er muligt at øge effekten af ​​sidstnævnte.

I nogle tilfælde er denne kombination mulig, men kræver forudgående konsultation med din læge.

Husk! Med eventuelle andre dråber allergodil kompatible, men mellem indlæggelsen af ​​forskellige værktøjer bør tage mindst femten minutter.

Bivirkninger og kontraindikationer

I tilfælde af overfølsomhed overfor lægemidlet og manglende overholdelse af doseringen kan følgende bivirkninger forekomme:

  • følelse af bitterhed i munden;
  • øjnene rødme
  • tørhed og irritation af konjunktivalmembranen;
  • sløret syn (kortvarig midlertidig effekt);
  • udvikling af narkotikaintolerans.

Sommetider kan der forekomme mild irritation og forbrænding, men hvis virkningen varer i 1-2 minutter og ikke forårsager alvorlig smerte, kan du fortsætte behandlingen.

Der er ingen systemiske kontraindikationer forbundet med sygdomme og lidelser i kroppens systemer, men de er ikke ordineret for azelastinintolerance under fire år og for smitsomme sygdomme.

Husk! Lægemidlet sælges i apoteker uden recept og sælges i plastflasker på 10 eller 6 milliliter.

Præparatet omfatter følgende stoffer og komponenter:

  • vand til fremstilling af oftalmiske opløsninger;
  • aktiv stof azelastin;
  • benzalkoniumchlorid;
  • Valium;
  • natriumhydroxid;
  • sorbitol.

Værktøjet opbevares ved stuetemperatur (inden for +20 grader).

Fra udstedelsestidspunktet kan det forseglede hætteglas opbevares i op til tre år.

Efter åbning af beholderen skal dråberne forbruges i løbet af de næste fire uger, og resterende medicin skal bortskaffes.

Vær opmærksom på! Allergodil har flere analoger, der har en lignende terapeutisk virkning, men kan have deres egen egenskaber i brug.

Flere oplysninger med sådanne oplysninger findes i brugsanvisningen.

Disse oftalmiske løsninger omfatter:

  1. Opatanol.
    Det kan bruges fra tre år til at behandle allergier, der forekommer på sygeorganerne.
    Doseringen til børn og voksne er den samme. Den vigtigste aktive ingrediens i lægemidlet er stoffet olopatadin.
    Det er en mastcellehæmmer, der forhindrer produktion af histamin.
  2. Ifiral.
    Et lægemiddel med membranstabiliserende egenskaber, som hæmmer mekanismerne af histamindannelse.
    Kan tildeles børn fra fire år, men er kontraindiceret hos gravide kvinder.
    Ififril anbefales ikke i foderperioden, da specialisterne ikke kan sige sikkert, om stoffets komponenter falder i modermælken.
  3. Gistimet.
    En agent baseret på stoffet af levocabastin - en blokering af histaminreceptorer.
    Tilgængelig i nasal form og til instillation i øjnene.
    I det andet tilfælde anbefales det fra seks år.
    Men at bruge dette værktøj til behandling af børn med forsigtighed, fordi for ofte bivirkningerne i form af hovedpine og brændende fornemmelse i øjnene.
  4. Alomid.
    Lægemidlet er baseret på lodoxamit. Det er en mastcellemembranstabilisator, og når det indledes, producerer sådanne celler ikke histaminer, eller antallet af histaminer er signifikant reduceret.
  5. Zaditen.
    Det nærmeste til virkningsmekanismen er en analog af allergodil, som produceres ikke kun i dråber, men også i form af tabletter og spray.
    Den aktive bestanddel af dråberne er substansketotifen, som, når den interagerer med mastceller, reducerer syntesen af ​​histaminer i dem.

Prisen på lægemidlet i apoteker i Rusland varierer mellem 440-480 rubler. I sjældne tilfælde sælges allergisk til 410 rubler pr. Flaske.

I tilfælde, hvor en sekundær infektion begynder at udvikle sig under behandling med allergodil, vil dette lægemiddel alene ikke være nok, og det vil ikke hjælpe som et antibakterielt og især antiviralt middel.

Det er vigtigt! Sådanne situationer kræver yderligere rådgivning med en øjenlæge, og sandsynligvis vil specialisten ordinere en passende antiinfektionsbehandling, og behandlingsforløbet med allergodil skal udskydes.

Det skal tages i betragtning, at instillationer kan føre til små ubehagelige bivirkninger, såsom:

  • sløret fokus
  • kløe;
  • følelsen af ​​tilstedeværelsen af ​​"sand" i øjnene;
  • ufrivillig lakrimation.

Disse symptomer forsvinder om cirka ti minutter.

Men hvis de holder længere og forårsager alvorlig ulejlighed, bør du konsultere en læge for at erstatte stoffet med en lignende.

På tidspunktet for brug af allergi anbefales det at afvise kontaktlinser og bruge briller som et alternativ.

Hvis der efter indånding er nødvendigt at dryppe andre lægemidler - er det nødvendigt at opretholde en periode på ca. en halv time mellem dem.

"En allergi i øjnene er mit konstante problem, især hvis jeg i foråret finder mig selv i naturen.

Men hvis jeg formåede at slippe af med den allergiske rhinitis, forstyrrede de allergiske manifestationer på øjnene mig, indtil jeg lærte om allergi.

Efter instillation føler jeg ikke det ubehag, som lægen advarede mig om, men mine øjne stopper næsten straks kløe og kløe. "

Yaroslav Dmitriev, Ryazan.

"Af en eller anden grund havde jeg allerede i voksenalderen en sæsonbestemt allergi.

Dens top opstår normalt i maj, når planter begynder at blomstre i gården.

Eksperimentelt var det muligt at fastslå, at kun allergodil kan hjælpe mig i kampen mod allergi, som jeg først erhvervede for tre år siden, og siden da er det min trofaste assistent, som jeg ikke er bange for i blomstringstiden. "

Natalia Apraksina, Izhevsk.

Denne video præsenterer en kort anmeldelse på Allergodil drops:

Allergodil er et af de få lægemidler, der har en mild effekt og kan hjælpe som et hoved-, yderligere eller profylaktisk middel til allergi.

Men før du køber det, er det stadig bedre at finde ud af en læge, om det er muligt at bruge en sådan medicin i hvert enkelt tilfælde, da dette middel stadig forårsager bivirkninger for nogle patienter.

Øjendråber Allergodil

Allergodil øjendråber er antiallergiske. Værktøjet er ordineret af læger for allergiske sygdomme i øjet på grund af egenskaben til hurtigt at arrestere symptomerne på overfølsomhed. Lægemidlet har en kraftig og langvarig antihistaminhandling. Ifølge patientanmeldelser er Allergodil tolereret godt og forårsager næsten ikke bivirkninger. Den aktive bestanddel i øjendråber er azelastin.

Før behandlingen påbegyndes, er det meget vigtigt at læse instruktionerne. Det beskriver klart doseringen, funktionerne i ansøgningen, samt andre nyttige oplysninger. Årsagen til at købe Allergodila er en lægeaftale.

Terapeutisk effekt

Azelastinhydrochlorid har antihistamin og antiinflammatoriske virkninger. Farmakologiske virkninger er baseret på selektive virkninger på histaminreceptorer. Som følge heraf nedsættes dannelsen og yderligere frigivelsen af ​​biologisk aktive stoffer, som er mediatorer af den inflammatoriske proces. Dette fører til et fald i bronkospasmen, såvel som eliminering af eosinofili.

Azelastin hjælper med at reducere ubehagelige kliniske symptomer i øjet, nemlig:

  • hævelse;
  • rødmen;
  • kløe;
  • rindende øjne;
  • fremmedlegeme sensation.

Indikationer og kontraindikationer

Allergodil øjendråber er ordineret for at forebygge og behandle sæsonbetinget allergisk konjunktivit hos voksne og børn over fire år. Årets konjunktivitis behandles med dråber fra tolv år. Dråber er ordineret til herpetic, chlamydial og adenoviral keraconjunctivitis.

Derudover er Allergodil foreskrevet for at lindre øjenirritation, der skyldtes udsættelse for dyrehår, støv, lint eller kontaktallergener.

Er der nogen bivirkninger?

Umiddelbart efter indånding kan synsproblemer og irritationssymptomer forekomme:

  • rindende øjne;
  • smerte;
  • hævelse;
  • følelse af sand i øjnene;
  • brændende fornemmelse;
  • tørre øjne;
  • blefaritis.

Sådanne uønskede symptomer er som regel midlertidige. De kræver ikke ophør af lægemidlet og inden for et eller to minutter passerer sig selv.

I sjældne tilfælde kan der forekomme systemiske bivirkninger:

  • respiratorisk svigt
  • tør hud;
  • udslæt og kløe;
  • Forandring i smag, især udseende af bitterhed.

Samtidig brug af Allergodil med hormonelle lægemidler fører til øget terapeutisk virkning af glukokortikosteroider.

Brug ikke bløde kontaktlinser under behandlingen. Du kan købe dråber til 300-350 rubler.

Applikationsfunktioner

Dråber drypper ind i konjunktivsækken to til tre gange om dagen. Mulig langvarig brug af stoffet. For at forhindre Allergodil begynder at bruge et par uger før den påtænkte eksponering for allergenet. Hvis symptomerne på allergi udtages, kan lægen beslutte at bruge fire dråber om dagen.

Kliniske forsøg er blevet udført på gravide dyr. I løbet af undersøgelsen blev det klart, at oral anvendelse af store doser påvirker fostrets udvikling negativt. Derudover kan små doseringsmidler trænge ind i modermælken, så det bliver ikke brugt under amning.

Overvej fasedeprogrammeringsregler:

  1. Huden omkring øjnene skal tørres med en tør klud.
  2. Løsn hætten.
  3. Sørg for, at droperen er rigtig ren.
  4. Træk det nederste øjenlåg ned.
  5. I midten af ​​det nedre øjenlåg skal du anvende en dråbe af lægemidlet. På samme tid skal du sørge for, at droperen ikke rører slimhinden.
  6. Tryk let på det indvendige hjørne af øjet med din finger.
  7. Hold fingeren og blinke.
  8. Blot resterne af et præparat med en serviet.
  9. Gentag ovenstående trin med det andet øje.

analoger

Overvej de populære analoger Allergodil:

  • Ifiral. Dette er et antiallergisk lægemiddel af lokal virkning, som er tilgængelig i form af øjen- og intranasale dråber. Cromolinnatrium er den vigtigste aktive bestanddel af lægemidlet. Ifiral reducerer permeabiliteten af ​​blodkar, og lindrer også hyperæmi og ødem. Påfør øjendråber til installation i konjunktivalksækken. Voksne får 1 til 2 dråber hver sjette time.
  • Zaditen. Lægemidlet anvendes til terapeutiske og profylaktiske formål. Zatiden blokerer histaminreceptorer, som fremkalder en inflammatorisk reaktion.
  • Alomid. Stabiliserer mastcellemembraner.
  • Gistimet. Et antihistaminlægemiddel blokerer selektivt histaminreceptorer. Histimette reducerer sværhedsgraden af ​​allergiske reaktioner. Værktøjet reducerer manifestationerne af allergisk konjunktivitis.

anmeldelser

Allergodil har i de fleste tilfælde positive anmeldelser. Dette skyldes de gode resultater og den sjældne forekomst af bivirkninger.

Allergodil er et effektivt antiallergisk middel, der hurtigt lindrer betændelse. Øjedråber er ordineret til keratitis, conjunctivitis og andre oftalmologiske sygdomme. Ved behandling er det vigtigt at holde sig til doser og hyppighed af brug. Det er vigtigt at overveje de begrænsninger, der er angivet i vejledningen.

Øjendråber Allergodil

Allergodil recept i plastflasker på 6 ml.

Antiallergic dråber, designet til at lindre øjenskade forbundet med allergier.

Lægemidlet har en kraftig virkning, der praktisk talt ikke forårsager uønskede reaktioner, så langvarig brug er mulig.

Indikationer for brug

Lægemidlet er beregnet til behandling af sæsonbetinget allergisk konjunktivitis. Allergodil er også ordineret til inflammatoriske tilstande i øjet med forskellige ætiologier. Herunder er det ordineret til posttraumatiske sygdomme.

Allergodil er effektiv til helårs allergisk konjunktivitis. Det fjerner rødme, rive, brænde og kløe.

Lægemidlet reducerer lysfølsomheden, kapillærpermeabiliteten og forhindrer frigivelsen af ​​serotonin, histamin og leukotriener, som kan fremkalde allergier og bronchospasmer.

Virkningen af ​​lægemidlet begynder efter 15 minutter og varer i 12 timer. Når den anvendes, er den anti-inflammatoriske virkning noteret, men den er lidt udtalt, når den anvendes topisk.

Den gennemsnitlige pris for stoffet i Rusland er 440 rubler. Lægemidlet er dyrt, i nogle områder når den gennemsnitlige pris 580 rubler.

struktur

Tabel. Sammensætningen i 1 ml Allergodila

Instruktioner til brug

Behandlingsordningen bestemmes afhængigt af patientens diagnose. Når sæsonbetonet conjunctivitis anvendes medicin i hver conjunctival sac 2 cap. 2 p / d. Hvis patologiens forløb er svær, øges brugen satsen op til 4 gange om dagen.

Anvendelsen af ​​en lægemiddelopløsning er tilladt inden lindring af tegn på sæsonbetonet konjunktivitis. Men varigheden af ​​behandlingen bør ikke være mere end 4 uger. Hvis allergenet er ukendt, anvendes medicinen ifølge den foreslåede ordning som et profylaktisk middel. Med allergisk eller ikke-allergisk conjunctivitis året rundt er doseringen ens. Grave i op til 4 gange om dagen. Behandlingen varer i 1,5 måneder.

Om nødvendigt erstatter fornyelse Allergodil analog, det er uacceptabelt at bruge stoffet mere end den foreskrevne periode.

Før du bruger medicinen, tør huden rundt om øjnene, inspicer droperen inden indånding og læg medicinen ikke midt i konjunktivalksækken. Medicinen kan lække ud, du skal klemme øjets indre hjørne og blinke 2-3 gange mens du holder den.

For børn

Anvendelsesmåden for voksne og børn over 4 år er den samme. Påfør 2 gange om dagen.

Særlige instruktioner

Lægemidlet kan anvendes til behandling af infektionssygdomme ved kompleks terapi.

Allergodil anbefales ikke til brug med bløde kontaktlinser. På tidspunktet for behandlingen bør man nægte at bære ЛKL. Hårde kontaktlinser kan bæres, men fjernes før proceduren og sættes i 15 minutter efter sin kommission.

Lægemidlet påvirker evnen til at føre køretøjer og kontrolmekanismer, der kræver særlig opmærksomhed. Nogle gange forårsager behandlingsopløsningen asthenopi og svaghed. Derfor anbefales det ikke at køre maskinen.

Du kan ikke drikke alkohol, det kan øge bivirkningerne af lægemidlet.

Interaktion med andre lægemidler

Glukokortikosteroider og Allergodil er inkompatible. Brugen af ​​to lægemidler er kontraindiceret, da det er muligt at forbedre effekten af ​​de første midler. Nogle gange er det tilladt at kombinere behandling med glukokortikosteroider, men forudgående høring af begge læger, der foreskrev to lægemidler, er påkrævet.

Medikamentet er kompatibelt med andre salver og dråber til behandling af okulære patologier. Mellem brug af oftalmiske stoffer er det vigtigt at observere en pause på 15 minutter.

Graviditet og amning

Gennemførte kliniske forsøg har vist, at gentagne gange øgede doser ud over det terapeutiske område ikke viste en overtrædelse af fostrets udvikling i fosteret. På trods heraf er brugen af ​​dråber i graviditeten i første trimester kontraindiceret.

Det anbefales ikke at bruge dråber i perioden med naturlig fodring. På tidspunktet for behandlingen bør det opgive det, hvis du ikke kan erstatte Allergodil andre midler.

Bivirkninger

I de fleste tilfælde tolereres øjendråber godt af patienterne. Men nogle gange forårsager de bivirkninger, der ofte er forbundet med overfølsomhed over for lægemidlets komponenter.

  • brændende fornemmelse;
  • kløe;
  • konjunktival rødme
  • udslæt;
  • mindre ofte urticaria.

Allergodil kan forårsage puffiness i øjets væv, alvorlig rive, blødning i øjet. Den medicinske opløsning forårsager undertiden tør øjensyndrom og betændelse i kanterne af øjenlågene, hvilket er vanskeligt at behandle. Efter påføring af medicinsk sand i øjnene eller fremmedlegeme kan mærkes. Bivirkningen forsvinder efter et stykke tid, men kan fortsætte i lang tid.

Ved langvarig brug af Allergodil kan udvikle intolerance overfor nogle stoffer, det vil sige allergier kan være en konsekvens af langvarig brug. Derfor bør lægemidlet anvendes i overensstemmelse med den dosis, som lægen har ordineret, og ikke overskrider doseringen eller behandlingsdagene.

Kontraindikationer

Et ophthalmologisk middel er ikke ordineret til patienter under følgende forhold:

  • smitsomme sygdomme;
  • individuel intolerance over for ekstra- eller hjælpestoffer
  • graviditet og amning.

Lægemidlet kan ordineres til børn fra 4 år til behandling, men som en profylakse er kontraindiceret op til 12 år.

overdosis

Tilfælde af overdosisudvikling er ikke registreret. Når du bruger en større dosis medicin, skyl øjnene med varmt vand.

Hvis medicinen uheldigvis sluges, forekommer bitterhed i munden, kvalme, opkastning og epigastrisk smerte. Personen bliver for ophidset og nervøs. Symptomatisk behandling. Først vaske maven.

Hvis symptomerne vedvarer inden for 24 timer efter oral administration, skal du kontakte en ambulance eller det nærmeste akutrum.

Hvis en person har mistet bevidstheden, skal du ringe til en ambulance. Før hendes ankomst, prøv at bringe til liv.

analoger

Hvis det er umuligt at fortsætte med at bruge Allergodil (udvikling af bivirkninger, tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer, alvorlige allergier), erstattes det af et lignende lægemiddel, der ligner farmakologisk virkning.

Flere detaljer om analogerne findes her.

Køb analoger til at lave efter samråd med en øjenlæge. Selvvalg er ikke altid korrekt og kan forårsage en masse problemer, manifesteret af forringelse, manglende handling og bivirkninger.

Læger anmeldelser

Larisa, oftalmolog: Dette er en ambulance. Jeg har ikke set et lægemiddel, som virker bedre og er indiceret til brug for børn fra 4 år. Allergodil letter alligevel symptomerne på allergi, og med langvarig brug eliminerer de helt og holdent.

Tatyana Sergeevna, apotek: Jeg har selv brugt Allergodil i lang tid. Jeg kan sige, at medicinen er effektiv, den virker næsten øjeblikkeligt. Denne medicin, når den anvendes først, forbedrer tilstanden, rødme, kløe og rive. Ja, det er dyrt, og mange beder om billigere analoge. Jeg anbefaler dog ikke at erstatte det, hvis sagen er i pris.

Forbruger anmeldelser

Catherine: Forår er helvede for mig. Så snart blomstringen begynder, forekommer der en allergi, hvoraf en af ​​tegnene er konjunktivitis. Jeg kom ikke til disse dråber med det samme, jeg brugte lang tid Tsetrin, men han stoppede med at hjælpe. Allergodil virker næsten øjeblikkeligt, og jeg kunne godt lide det. Det eneste negative - efter ansøgningen, som om sløret foran mine øjne.

Anton: Allergodil - min pålidelige assistent i allergisk konjunktivitis. Jeg kan ikke huske hvor meget tid jeg bruger det, men absolut mere end et år. Han fjerner øjeblikkeligt tegn på allergi. Nogle gange hovedpine efter påføring, tryk i templerne.

Nyttig video

Holdbarhed og opbevaring

Opbevar oftalmisk middel ved temperaturer op til 20 grader. Det er umuligt at fryse og holde i køleskabet. Lægemidlet mister medicinske egenskaber. Identificer på et sted væk fra sollys og børn.

Den samlede holdbarhed af lægemidlet er 3 år fra fremstillingsdatoen. Datoen er angivet på kartonen og dupliceret på etiketten på flasken.

Efter lækagen (åbning af beholderen) til brug inden for en måned. Efter udløbet af 30 dage er anvendelsen af ​​Allergodil umulig på grund af manglende terapeutisk virkning af hovedstoffet.

For ikke at glemme datoen for første brug, er den skrevet på papirets etiket.

For Mere Information Om Typer Af Allergi