Vigtigste Symptomer

Graviditetsallergi

Samlet antal beskeder: 9

03/21/2013, Ellie
Hjælper Prevalin kun med allergier til blomster og dyr?
Med madallergi kan han klare ??

03.28.2013, Tanya
Nej fra mad, det hjælper ikke. Men fra den, der transmitteres gennem luften, klipper tiden. I det mindste hjælper det mig meget, når du skal besøge en ven, og hun har en kat, som jeg er allergisk over for. Og jeg er på den 8. måned af graviditeten. Det ved jeg ikke, uden at Prevalin gjorde det.

11.11.2012, Genia
God eftermiddag Jeg er 24 år gammel. Jeg er i 4. graviditetsmåned. Jeg har aldrig lidt af allergier, men så begyndte jeg at bemærke, at det skrabte min næse og øjne, hvis jeg var i nærheden af ​​dyret i lang tid. Samme med blomster. Men så begynder jeg at nysen. Jeg gik til lægen, hun fortalte mig, at jeg var allergisk over for graviditet, sæsonforhold og en meget lav immunitet. Jeg rådede til at drikke piller, sådan som de kan være gravid, men for at være ærlig, er jeg bange for at gøre dette. Jeg forsøger generelt ikke at drikke noget lægeligt for ikke at skade barnet.

Måske står nogen over for dette problem og var i stand til at løse det ??

12.11.2012, Nick
Kan du Prevalin rådgive. Meget god til allergi. Og mens bare for gravid og ammende egnet. Og alt, fordi blodet ikke absorberes. Dette er en spray som gel. Det forbliver på næseslimhinden, og hele allergenet sætter sig på det og går ikke ind i kroppen. Det viser sig, at når allergen ikke er i kontakt med kroppen, så forekommer allergi ikke.
En ansøgning, jeg personligt nok for hele dagen.

11/05/2012, Ariadna
Allergi opstår som en defensiv reaktion i kroppen, der søger at bevare immunitet, for ændringer i miljøet. Sygdommen ledsages af ubehagelige symptomer. Graviditetsallergi er ingen undtagelse. Halvdelen af ​​verdens befolkning lider af allergier, blandt dem fra 5 til 20% af gravide kvinder. I en sådan situation tænker hver kvinde på, om allergi under graviditeten er skadelig for hendes ufødte baby.

Luftvejsbelastning, løbende næse og hyppig nysen er almindelige symptomer på akut rhinitis hos næsten enhver gravid kvinde og angiver ikke altid en allergi. Du kan tale om det, hvis disse symptomer vises, for eksempel når træer blomstrer.

Virkningen af ​​frugtallergi

Allergi skader ikke fosteret. Men barnets modtagelighed for allergiske sygdomme stiger, hvis moderen lider af allergier. Den generelle tilstand hos moderen med allergier og de lægemidler, hun bruger til at forbedre den, kan påvirke fosteret. Af denne grund er det nødvendigt at eliminere så vidt muligt alle faktorer, der kan forårsage allergier. Det er især vigtigt at afstå fra at tage potente stoffer i første trimester, når babyens organer dannes. Allergi under graviditet udelukker ikke medicin, men de bør ordineres af en allergiker under hensyntagen til moderens individuelle egenskaber. Forberedelser fra allergi under graviditet vil blive anbefalet af en læge, hvis de ikke forårsager skade på barnets helbred.

Graviditet Allergi Behandling

For det første bør en gravid kvinde bestå en allergitest for at finde ud af, hvad der forårsager allergien. I dette tilfælde anbefales den fremtidige mor at holde sig til en særlig kost, der udelukker produkter fra kosten, som kan forårsage allergier. Sterke allergener anerkendt fisk, skaldyr, honning, chokolade, citrus, nødder. Det er nødvendigt at spise porridge, bløde frugter og grøntsager, spise greens og bælgplanter. Hvis der opstår en stærk allergisk reaktion, ordinerer lægen allergipiller til graviditet, som f.eks. Tavegil eller suprastin. Men du kan ikke tage dem selv uden at konsultere en læge. Der kan være kontraindikationer for brugen af ​​disse stoffer til dig. For at eliminere symptomerne, ordineres en speciel oxolinisk salve til graviditetsallergi, hvilket er meget nyttigt i bekæmpelse af allergisk rhinitis.

Under alle omstændigheder skal en gravid kvinde, uanset om hun har en allergi eller ej, have en sund livsstil, og så bliver barnet født sundt.

09/02/2011, Ekaterina Protasova
Allergi er meget snigende!

02.02.2010, Alexandra
Forfatteren! Det er stadig at finde ud af, hvad oprindelsen af ​​urticaria du? Under alle omstændigheder være ikke bange for graviditet. Genetisk defekt kan stadig ikke løses. Men for at reducere risikoen for sandsynligheden for overførsel til barnet er det muligt. For at gøre dette skal du under graviditeten overholde visse regler (først og fremmest er det organiseringen af ​​den fremtidige moders rette ernæring (fuldstændig udelukkelse af produkter, der er rimeligt vigtige for dig (dvs. dem der fremkalder forværring), begrænsning af brugen af ​​fødevarer med høj allergisk aktivitet som kødmælk, fisk, æg, kylling, jordbær osv.; korrekt behandling af produkter), brug af lægemidler udelukkende efter lægens recept, udelukkelse af rygning (herunder passiv), kontakt med hjemmelavede dyr tnym, etc., etc. Alt dette er ordineret individuelt, og kun en specialist.

Urticaria er immun og ikke-immun (dvs. allergisk og pseudo-allergisk). I det første tilfælde kan det virkelig påvirke dit fremtidige barn, fordi Denne form for sygdommen har atopisk (genetisk medieret) genese (det vil sige den er arvet). Det betyder, at barnet vil risere allergiens indtræden (hvis kun en af ​​forældrene lider af allergi, er sandsynligheden for udsendelse ca. 50%, hvis begge er 70%). Dette kan være en form for allergi (atopisk dermatitis, respiratoriske allergier osv.), Dvs. det vil ikke nødvendigvis være urticaria. Men igen er det kun en risiko, overførslen af ​​en nedbrydning af immunresponsen kan ikke forekomme! I andet tilfælde (ikke-allergisk genese) spiller også arvelighed en rolle, men meget mindre.

12.02.2010 Ira
Jeg fik allergi over for calysemin under graviditeten. På nogle steder begyndte huden at skrælle, rødme og kløe. Jeg tog ikke antihistaminer, bare stop med at drikke Calicemin. Selvfølgelig tænder tænderne selv. Men det er umuligt at sidde på nogle medicin!

11.11.2011, af verden
Jeg har 32 ugers svangerskab, de sagde, at jeg har lavt vand og moderkagen hurtigt modnes. Gynækologen foreskrev at drikke KURANTIL, ACTOVEGIN, RIBOXIN, HOFITOL.
på den 5. adgangsdag optrådte urticaria. Jeg tænkte på grund af appelsiner (jeg spiste 3 stykker ad gangen). ALDRIG VAR ALDRIG EN ALLERGI. En dag senere passerede urticaria ikke. I forberedelserne i kontraindikationer er der skrevet, overalt, medmindre HOHITOL kan være urticaria. Efter 3 dage til lægen. Jeg besluttede at drikke kun hofitol. og så vil jeg prøve stofferne separat for at finde ud af, hvilken allergi det er.

Sider ← Forrige Næste →
1

Alle sider med diskussion om dette emne:
1

Allergier under graviditet, piger kommer fra nogen var.

Mobil ansøgning "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Jeg rensede tarmene med sorbenter, det hjalp mig

efter at B vil passere

Jeg er en forfærdelig allergisk person, og da jeg var gravid, rørte jeg også dette, og jeg havde også en nysest. Kun en luftfugter hjalp

Det er det, lægen allergi skrev mig. Jeg råder dig også til en allergiker og Laura, det vil ikke være overflødigt)) sundhed for dig og barnet.

Metipred er prednison? Er det samme hormon muligt? Og hvad var din allergi? Jeg har kronisk urticaria, hvordan kan jeg ikke blive gravid for at blive gravid? Jeg drikker xyzal hver dag, med ødem, prednison

Vær ikke bange for ham, det er bedre, hvis der er en allergi for at gå til afvisning af fosteret, tværtimod har jeg glemt allergier med Metipred under graviditeten!

Har han ikke påvirket barnet? Jeg læser det, at binyrerne plantes..

Alt er godt, vi blev født i tiden, alle organerne blev undersøgt, som reproduktionsspecialisten sagde, det er en lille dosis, så lad os sige det sikkert, men det skal huske på, at Metypred sænker immunsystemet, og CMV kan aktiveres, herpes infektion

Fødevareallergi under graviditet

Der var aldrig nogen allergi før graviditet.
For en måned siden begyndte små røde pletter at dukke op som myggenbid og klø meget, især om aftenen og om natten, forsvinder pletterne om morgenen. Først var de kun på deres fødder, så på deres mave, nu overalt, undtagen for ansigtet.
Jeg stoppede straks med at tage alle vitaminerne, jeg drak en enterosgel uge - uden resultat. Så 2 uger brugt på at drikke lactofilstrum og Linex - også resultaterne. Udelukkede alle produkter, der spiste på det tidspunkt, hvor der var allergi, og passerer heller ikke.
Lægen rådgiver suprastin. men det er ikke muligt under graviditeten?

Fortæl mig, måske har nogen sådan sådan at slippe af med? Allergi princip tolerabel, jeg begyndte allerede at vænne sig til det, jeg tror jeg kan allerede forlade da.. måske efter fødslen vil passere sig selv.

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig en konto. Det er nemt!

Graviditet allergi anmeldelser

Her findes på internettet:

Fødevarer, der indeholder tilsætningsstoffer til levnedsmidler (farvestoffer, konserveringsmidler, emulgatorer) og også - stærk, kødkød, stegte fødevarer, krydderier, krydret, saltet, røget, konserves, lever, fisk, kaviar, æg, oste, er udelukket fra patientens kost. kaffe, honning, chokolade og citrusfrugter.

Kosten skal omfatte mejeriprodukter, korn (havregryn, boghvede, perlebyg), kogte grøntsager og kød.

Afgifter for intern brug er rettet mod at øge kroppens modstand og dens desensibilisering (reducere følsomheden over for allergener). Lægeplanter inkluderet i samlinger til intern brug har antiinflammatoriske, antimikrobielle, smertestillende, desensibiliserende, beroligende, immunmodulerende, helbredende accelererende egenskaber.

I betragtning af allergisk humør hos patienter med en lignende sygdom, udvælges udvælgelsen af ​​lægeplanter individuelt ved successiv inddragelse af kun de planter, der tolereres godt af patienterne i sammensætningen af ​​fitosbor.

* Rotte af elecampane, Calendula blomster, Fireweed blade, Clover blomster, Coltsfoot blade, Plantain blade, Agrimony græs, Yarrow græs, Blueberry sprouts - ligeledes
* Valerian rod, ur blade, veronica græs, angelica rod, mullein blomster, hør frø, burdock root, citron balsam græs, tricolor violet græs - ligeledes
* Geranium græs, slange bjergbestiger, centaury græs, seng græs, kløver blomster, nældegræs, mynte græs, malurt græs, kamille blomster, hestetræsgræs - lige så
* birk blade, oregano græs, fireweed blade, eng græs, malurt græs, lilla blomster, timian (timian) græs, hop kegler, celandine græs, mynte græs - lige
* Veronica græs, græs af en cocklebur, græs af Hypericum, kløverblomster, græs lavendel, burdock root, hvedegræsrød, agapegræs, vinblad, græs efter hinanden - ligeledes
* Herb af bjergbestigeren pochuchuynogo, roden af ​​elecampane, calendula blomster, græs manchetter, moder blade og stædmødre, mælkebøtte rod, primrose rod, kamille blomster, pinjeknopper, blåbær skud, eucalyptus blade - ligeledes
* Budra græs, geranium græs, St. John's wort græs, hør frø, plantain blade, malurt græs, cikoria rod eller græs - lige så
* Althea rod, fireweed blade, mullein blomster, nældegræs, mint græs, malurt græs, timian græs, yarrow græs, violet græs, celandine græs - lige så
* Highlanders slange rod, centaury græs, kløver blomster, manchet blade, hvede græs rod, lakridsrod, karvefrø, hestetræsgræs, successionsgræs, blåbær blade, blåbærgræs - lige så

Forberedelsesgebyrer: 2 spiseskefulde forkrosset (i en kaffekværn eller kødkværn) saml hæld 1 liter kogende vand, afløb med græs i termos, insister natten. Tag i løbet af dagen 100-150 ml i 30 minutter før måltider. For at forbedre smagen kan du tilføje honning, sukker, syltetøj. Behandlingsforløbet er 3-4 måneder. Herefter tager de en pause i 10-14 dage, ændrer samlingen og fortsætter behandlingen. På trods af denne forbedring skal plantelægemidler fortsættes i mindst 12 måneder. I fremtiden gå til forebyggende modtagelse af gebyrer i foråret og efteråret (2 måneder hver). Urter kan bruges i kombination med andre lægemidler. Forbedring med urtemedicin opstår efter 2-3 uger med regelmæssig brug af urter. En varig effekt kan dog kun opnås ved langvarig og regelmæssig brug af urter (i 8-12 måneder eller mere). Inden du tager en eller anden samling, er det ønskeligt at gøre dig bekendt med kontraindikationerne til urter, der er en del af denne samling i herbalist.
Aktuel behandling af neurodermatitis

Lokal og generel fytoterapi bør udføres samtidigt (dvs. det er nødvendigt at kombinere brugen af ​​urte indad og udad). Aktuel behandling udføres med lotioner, vaskninger, salver og generelle bade.

For lotioner og vasker fitosbory er effektive:

* Althea rod, Oregano græs, Hypericum græs, mullein blomster, mynte græs, plantain blade, kamille blomster, timian græs, succession græs, bær eller enebennåle - ligeledes
* birk blad, veronica græs, eg bark, nældegræs, hørfrø, mynte græs, malurt græs, koriander frugter, blåbærspirer - ligeledes
* geranium græs, enggræs, malurt græs, lakridsrod, yarrow græs, celandine græs, alder kegler - ligeledes
* Roten af ​​bjergslangen, centauryens græs, pilens blade, grønt lavendel, bladets manchet, mælkebøtteroten, hvedegræset, pinjeknopperne, violets græs - lige så godt

Tilberedning af infusioner til lotion og vaske: 2 spiseskefulde afskallet opsamling hæld 0,4 liter kogende vand, hæld det sammen med råmaterialet i en termos, insistere natten. Filter før brug. Vaskning gøres meget omhyggeligt med en vatpind. Efter vask bruges lotioner: en steril bandage foldet flere gange fugtes med en forberedt infusion, forsigtigt presses og påføres den berørte hud. Tørring bandage fugtet regelmæssigt infusion, uden at fjerne det fra huden. Bandager ændres hver 3-4 timer.
bade:

1. 50 g rødder af celandine, hugge, hæld koldt vand, insistere 2 timer, kog i 20 minutter, afløb. Tag et bad om natten. Kursus - 8-12 bade.
2. 50 g burdockrod, hæld 1 l koldt vand, kog i 30 minutter, belastning. Tag et bad om natten. Kursus - 12-14 badeværelser.
3. 50 g hakket nældegræs med rødder hæld 1 liter kogende vand, lad i 30 minutter, stamme. Kursus - 12-14 badeværelser.
4. En blanding af egetræsbark med andre planter: egetræsbark - 100 g, oregano græs, calamus rhizomer, yarrow blomsterstande - 10 g hver, fyrretræer med nåle, successions græs, tricolor græs - 20 g hver, hvedeklid, spiret rug og sortblade forlader - 500 g; bland alt, læg i en kludpose og i en kasserolle, kog i 30 minutter.
5. To Art. skeer af knuste calamus rhizomer hæld 1 liter kogende vand, kog i 20 minutter, insistere 30 minutter, afløb. Kursus - 10-12 bade.

Varighed af badprocedurer 10-15 minutter. Efter et bad må du ikke tørre huden.

Allergi hos gravide kvinder

Udseendet af urticaria, allergisk rhinitis eller bronchial astma indikerer direkte allergi. Responsen af ​​immunsystemet hos en gravid kvinde kan afvige fra den hos en person i en normal tilstand.

Allergi hos gravide kvinder

1 ۩۩ Pinocolada 1 15 Jan 15, 2014, 2:18 pm

Re: Allergi hos gravide kvinder

Ksyusha "01 feb 2014, 21:39

Re: Allergi hos gravide kvinder

Rada »01 feb 2014, 21:52

Re: Allergi hos gravide kvinder

Dikarochka »03 feb 2014, 15:52

Re: Allergi hos gravide kvinder

Lasunj »08 feb 2014, 21:02

Re: Allergi hos gravide kvinder

Oleg "12 feb 2014 12:38

Re: Allergi hos gravide kvinder

Alika »16 feb 2014, 21:43

Re: Allergi hos gravide kvinder

Owl »17 feb 2014, 16:26

Re: Allergi hos gravide kvinder

Alika »23 feb 2014, 02:11

Re: Allergi hos gravide kvinder

Larisa »14. oktober 2015, 11:52

Funktioner af sygdomsforløbet

Allergier hos gravide kan forekomme med funktioner afhængigt af kroppens tilstand og graviditetens varighed. I nogle tilfælde forsvinder en allergi, der fulgte før graviditeten i et stykke tid eller er træg, mens andre har symptomer på en allergi over for ufarlige stoffer for første gang.

Allergi hos gravide behandles under overvågning af en allergiker, fordi mange antihistaminer bør tages med ekstrem forsigtighed under graviditeten, og nogle lægemidler bør helt opgives på grund af den negative virkning på det udviklende foster. Sterke antiallergiske lægemidler anvendes kun af sundhedsmæssige årsager. Det er bedre at helt eliminere kontakt med allergenet.

Når der vises tolerable reaktioner, ordineres lokale lægemidler. For eksempel saltvandsløsning til vanding af næse og hals, urteinfusioner for at lindre betændelse i øjnene og helbredende salver til dermatitis. Allergiske reaktioner i moderens krop påvirker ikke fostrets udvikling, fordi antigenet ikke trænger gennem placenta.

Det vigtigste aspekt er brugen af ​​forebyggende foranstaltninger for at eliminere udseendet af allergiske reaktioner. Når komplikationer går på en hypoallergen diæt.

Graviditet allergi anmeldelser

Tidszone: UTC + 10 timer

Allergi under graviditet

Jeg er allergisk, i 20 uger. Og står for første gang, har aldrig lidt før. Jeg vendte mig til en allergiker, viste tests viste sig at være en reaktion på ukrudt pollen, diagnosen var polynose. Hun foreskrev at drikke klitoris, droppe specielle dråber og skylle din næse op til 6 gange om dagen. Og det er også meget ønskeligt luftrenser i lejligheden. Først drømte jeg ikke noget, bare vasket det, men det blev ikke bedre, kun værre. Og angrebene var oh, hvad stærke - hun nysede, så alt syntes at dukke op. Nå, jeg blev klar til at gå på hospitalet - de satte det i fare. Jeg begyndte at acceptere udnævnelsen af ​​en allergiker, og som med min hånd tog jeg det af og blev allerede afladt fra hospitalet

Udslæt eller allergi under graviditeten.

Hej piger,

Jeg har 22 ugers graviditet, i går efter frokosten kom der udslæt på min højre arm, i dag er næsten hele kroppen i udslæt, på min højre arm er udslætet stærkt steget i størrelse. Spiste pasta med pølse, tilsyneladende ikke noget almindeligt. mand spiste det samme. Fortæl mig, tak, kom nogen over dette?

Piger, tak for din feedback! 2 dage drak Claritin for natten, der var kun ringe rødme på benene, generelt gik alt.

Graviditetsallergi

Til side

børn:
Datter - 31-07-2006 Min søn - 17.09.2008 Min søn - 13-11-2014

Status: Offline

børn:
Ilyusha og Artyomka

Status: Offline

børn:
Datter - 31-07-2006 Min søn - 17.09.2008 Min søn - 13-11-2014

Status: Offline

må moderatorerne tilgive mig, men jeg kan ikke begrænse mig selv.

Malinka
Sun, jeg lykønsker dig med hele mit hjerte. Jeg er gal for dig. Pas på dig selv og væn dig til den nye position!

børn:
Datter - 31-07-2006 Min søn - 17.09.2008 Min søn - 13-11-2014

Status: Offline

børn:
Varvara (07/24/2007) Evdokia (12/30/2010) Arkhip (09/09/2012) Stepanida (11/06/2015) Glafira (10/14/2018)

Status: Offline

Butikken kaldte, manden sagde, at administratoren ikke miste bevidstheden om situationen, manden beskrev, at jeg lykkedes at svulme under brystet, jeg havde ikke humør til middag, jeg blev bare forelsket i jeans, mine ben gik til aftensmad, jeg ønskede at bære dem igen (ikke fødder og jeans), manden sat på mig i overalls.
De fortalte mig at ringe til ledelsen mandag, men jeg kaster checken, 100%, men med rabatten er der hvad jeg købte, så jeg vil ikke give dem.
Sandsynligvis jeg vasker stadig i dag, det kan være rigtigt hårdt, selvom jumpsuiten blev trukket, indtil det var tid til at vaske, og jeg stod ikke engang i stykket.

men jeg forstår ikke, om huden er blevet så følsom, at jeg kan købe 3-5 par jade til sæsonen, og aldrig det var det, jeg købte endda en særlig størrelse mindre, der var et incitament til at tabe sig.

Graviditet allergi anmeldelser

Indtast svaret i antal:

Hvert år lider jeg af allergier over for poppel, reagerer stadig på ambrosia, men det er lettere. Hun tog Tsetrin og Claritin, næsen blev spylt med Nasonex næse. Men nu kan de ikke tages. Eventuelle andre allergipiller mulig under graviditeten? Hvad skal man gøre?

Da graviditeten er bedre straks til allergisten. Læger foreskriver forskellige antihistaminer, selv dem, der har skrevet, at det er umuligt under graviditeten. Men kun lægen bestemmer hvilken medicin for allergi og ved hvilken dosis under graviditeten, det er for hver kvinde individuelt.

Irina78
En hel sektion på vores hjemmeside er afsat til allergier hos gravide kvinder. Måske her finder du svar på mange spørgsmål http://pro-allergiyu.ru/catego...beremennyx

Besøgte en fest, hvor der er en stor fluffy kat, kom hjem og nyser, kløende og vandige øjne, det er umuligt at tolerere. Selv hans uld der overalt og sidder fast på hans tøj, har allerede renset alt op og vasket dem. Piger, noget du kan drikke fra en sådan allergi under graviditeten? Anden trimester nu.

Violetta, var det en allergi før eller var det første gang? Allergi under graviditet er et hyppigt fænomen, noget skal gøres, du kan ikke vente, før det passerer. Antihistaminer kan kun ordineres af en læge. Men sorbenter, selvom simpel aktiveret kulstof kan og burde være fuld. Sørg for at følge en kost, selvom allergien ikke er på mad.

Natalie, tak så meget for rådene.

Polisorb drak et par dage, det er kun muligt under graviditeten. Og nu spiser jeg ikke frugt, undtagen æbler, slik og generelt allergifremkaldende produkter. Jeg tog ikke piller, jeg var bange, og jeg vil ikke gerne se en læge om en uge, men jeg vil ikke gå specifikt. Generelt er jeg nu væk. Generelt er det meget mærkeligt, at der var allergi over for katte, aldrig før havde sådan noget.

Vasoconstrictor - er ikke rigtig et lægemiddel til allergi, men bruges stadig til at behandle det. Forventende mødre kan bruge barnlige former for disse lægemidler, og endog voksne, men under ingen omstændigheder kan man overskride doseringen.

Og så er der alle homøopatiske dråber i næsen - det er præcis det du kan grave og lakterende med allergi. Type Pinosol. Men det vigtigste er, at komponenterne i disse dråber selv ikke er allergener for dig. Nogen vil sige, at der er ringe mening fra dem, men jeg er ikke enig. De fjerner hævelsen, selvfølgelig er ikke så god som vasokonstrictoren, men lindrer stadig, inflammation behandles også. Og slimhinden er omsluttet, det vil sige skabe en barriere for flygtige allergener, såsom pollen.

Alt det lægen kan ordinere. Faktisk siger instruktionerne, at det er muligt, hvis fordelene opvejer den potentielle skade for moderen og barnet, fordi ingen opretter forsøg på gravide kvinder, og stofferne er simpelthen ikke blevet undersøgt. Og læger ordinerer og suprastin, og tavegil, og zodak i børns doseringer.

Kære damer, hvad der er muligt af allergier under graviditeten og amning er bedre at spørge lægen, hver sag er anderledes, så hvad hjalp din kæreste måske ikke passer dig. Og selvbehandling er bedre ikke at gøre.

Graviditet allergi anmeldelser

Tidszone: UTC + 10 timer

Allergi under graviditet

Jeg er allergisk, i 20 uger. Og står for første gang, har aldrig lidt før. Jeg vendte mig til en allergiker, viste tests viste sig at være en reaktion på ukrudt pollen, diagnosen var polynose. Hun foreskrev at drikke klitoris, droppe specielle dråber og skylle din næse op til 6 gange om dagen. Og det er også meget ønskeligt luftrenser i lejligheden. Først drømte jeg ikke noget, bare vasket det, men det blev ikke bedre, kun værre. Og angrebene var oh, hvad stærke - hun nysede, så alt syntes at dukke op. Nå, jeg blev klar til at gå på hospitalet - de satte det i fare. Jeg begyndte at acceptere udnævnelsen af ​​en allergiker, og som med min hånd tog jeg det af og blev allerede afladt fra hospitalet

For Mere Information Om Typer Af Allergi